Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Oj wątpie Kolegego bo rejestracje jak na naczepie i na ciągniku są SPS.......A Volvo widziałem w Jankowicach a jak wiem tam jest inna rejestracja.
A to co zakaz jest wyjazdu poza powiat?
Nie nie tylko w Jankowicach z Kopalni widziałem jak wyjeżdża Volvo a tam mają Rejestracje SRB...A na Volvie było SPS.Jak będe miał chwile to wrzuce fotke
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
No to już chyba teraz nie masz dylematu, że skoro jest ze składu opałowego a w Jankmowicach jest kopalnia to nie przyjechał tam na "pieszczoty". Koniec OT.
GG: 0
Samochód: Volvo
Witam. Ja tak z innej beczki -czy nie wydaje się wam logo firm Tomasz Dzida Spedition łudząco podobne do loga austryjackiej Spedycji TRANSDANUBIA. Różnica jest kosmetyczna z różnych stron jest połaczona litera T z D. Mam wrażenie że jak wymyślali w Tomasz Dzida Spedition to logo ściągneli pomysł z Trandanubii
Kiedyś jak gadałem z kierowcą z Dzidy to mówił, że on jeździ na dwa zestawy, tzn. drugi kierowca z Trans Danubi. Jeździł z nim te same trasy. Więc może mają jakieś powiązanie.
Jak się nie mylę to widziałem je w środę, albo w poniedziałek około południu na A4 (Dolny Śląsk) na parkingu, obok stało jeszcze czerwone Volvo z firmy.
GG: 2158946
Samochód: Fiat CC 700 31PS
Jest też taka opcja, że jest to sprzedana naczepa sprzęgnięta z błękitnym koniem i podwykonastwo, bo jeszcze tego zestawu na bazie nie widziałem...Może się mylę Zresztą na Globie byłby napis TD
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 32 gości