Cytuj:
Mariano a jak wrażenia z jazdy stralisem II
Wsiadając pierwszy raz do stralisa pierwszej generacji, byłem lekko zakłopotany, jakoś odpychała mnie jego linia i w ogóle nowatorskie rozwiązania, może dlatego że w tym czasie jeździłem Manem Tga. Ale po zmianie firmy i otrzymaniu nowego stralisa nie byłem zadowolony z decyzji szefa. Ale przeliczylem się
. Stralis był po prostu rodzynkiem 2 lata temu w okresie wakacji. a do tego jeszcze full wypas.
To na parkingach inni kierowcy zaczepiali mnie i pytali czy mogą zobaczyć środek, przejechać sie itd .
Ogólnie wrażenia z jazdy Bardzo dobre . Stralis zapewniał mi bardzo dobre warunki odpoczynku i pracy .
Cytuj:
Jak wynosiło spalanie.
Roźnie z nim było przez pierwsze 100 tys palił mi w granicy 32-33 L później już palił 30-32 , praktycznie tylko jeździł po Bawarii od czasu do czasu westwalia ewentualnie schwardzwald
Cytuj:
Jak ci się spisywała automatyczna skrzynia biegów.
Przed stralisem jeździlem TGA z automatem i mogę powiedzieć smiało ! Skrzynia automatyczna która jest na wyposażeniu stralisa II ma owiele mniejsze przelożenie co za tym idzie , samochód jest żywszy i bardziej dynamiczny niz TGA
Cytuj:
Jak byś miał jeszcze zdjęcia z tras to bym był wdzięczny jak byś je wkleił.
Niestety nie posiadam
Cytuj:
Ta stronka co podałeś coś nie otwiera się a czym teraz jeździsz jeśli można wiedzieć??
Mercedes Actros 1844 Bluetec 5
Cytuj:
Pozdrawiam Cię gorąco!
Dziekuje , ja ciebie również