Witam
WORD CIECHANÓW
Wiec tak zaczne od początku. Kwiecien 2006 początek kurs prawa jazdy kategoria B, pierwsza jazda 01 maja 06r. Poszło bez problemów egzamin 21 czerwca 06. testy 1 błąd, poszedł bez najmniejszych problemów. Zdany za pierwszym razem.Wielka radość, zaskoczenie przez 3 dni w domu to jedyny temat w domu to prawko
. Auto Punto II
Wakacje 2007 czas przerwy wiec trzeba isc do jakieś pracy, tak sie udałao dostać do pracy jako cieśla:P pracowałem całe 2 miesiące, z myśla ze trzeba kupic nowy komputer:P. Pieniążki do koperty. Przyszedł koniec wakacji wróciłem do domu po robocie i mowie do taty " chce iśc na C" father mowi "no problem" dowiedz sie co i jak i sie zapisz. C robiłem w Ciechanowie pierwsza jazda 15 września. Egzamin 15 paźdzernika teoretyczny, na testach jeden błąd
, dwa tygodnie później praktyczny. Na placu łuk, na 3, i tyłem do garazu auto to STAR-MAN 12.155 skrzynia 6. L-MAN 14-192 ZF 8 Bez najmniejszych problemów.
Poszło za 1 razem.
Po C czas na C+E, i tu już był problem bo wakacji nie było tylko szkola do tego 4 klasa maturalna. Ale rodzice zasponsorowali:P. Pierwsza jazda TRAGEDIA JAK TYM COFAC?
i tak przez 6 godzin ani razu dobrze nie zrobiłem łuku. Potem juz było lepjej
wiedziałem ze przyczepe trzeba wyganiac na srodek:P, egzamina egzamin 27 grudnia na 8 rano prosto po weselu. Jadać na egzamin wpadłem do rowu samochodem (zbyt szybko wjechałem w zakręt), zatrzymałem jakis samochód gdzie jak sie okazało jechało dwóch kolegów na egzamin to mnie zabrali, i znajac siebie zapomniałem dokumentów z samochodu:P wiec trzeba bylo zawrócic. Byłem w osrodku o 8 15. było nas dwch ten drugi kolega sie wogole nie stawił . Wziął mnie egzaminator, plac prostopadły przodem i górka... było ok, czas na górkie felerne sprzegło, Pierwszy raz poczułem takie sprzegło które wogole nie stawia oporu podczas naciskania. Wiec poległem na górce 2 razy mi zgasł. poprawka 5 marca
,. Przyjechałem wykupiłem jeszcze 3 godziny jazdy od 7 do 11, egzamin na 11 45. Byłem pierwszy na liscie wiec losowałem zestaw tym razem skośny i tyłem do garazu:], poszlo bez najmniejszych problemów 20 minut na miescie i całość trwała 40 minut:) najgorzej było z powrotem bo nie miałem zadnego powrotu ale kolega mnie zabrał
w miedzy czasie zdażało ze przez CB jakiś mobilek mnie zbaierał do domu z jazdy:] pozdro dla nich
. Auto egzaminacyjna to MAN 10-163 ZF 8 bez połówek (straszny klekot), a uczyłem sie na MAN -14-272 ZF 16.
To by było na tyle, B,C za 1, C+E za 2, wydaje mi sie ze to dobrze
teraz aby uprawienia koniec szkoły i w drogie.
Pozdrawiam, szerokej