Przeczytałem kilka wypowiedzi i zaciekawił mnie wasz punkt widzenia .
Cytuj:
2. Jeżeli nie chce ktoś(nie może) to szukać pracy blisko domu, coś lekkiego,pewnego(nie chodzi mi o zawód kierowcy).
3.Jeżeli nic nie ma takiego to szukać coś w stylu piekarni,kurierka albo krajówka.
4.a jeżeli tego co było wcześniej nie ma to w ostateczności miedzynarodówka
Kolego Shavo jestem za ,a nawet przeciw
(w 100% się z tobą zgadzam ).
Cytuj:
Wszystko zależy od pieniędzy.
Nie jest to w pełni tak jak piszesz ,mogę napisać to na swoim przykładzie .Niejednokrotnie lepiej zarobić troszkę mniej pieniędzy, a poszanować zdrowie ( stres ,za i wyładunki ręczne )bo za żadne skarby świata go nie odkupisz.Praca kierowcy wymaga wielu wyrzeczeń ( każdy tak mówi ) ,ale tak dokładnie jak samemu nie spróbujesz to są pustymi sloganami .Ja jeżdżę zamiłowania , ale także dla pieniędzy ,jeśli nie było by tego pierwszego na pewno bym zmienił zawód .Bo na siłę coś robić jest bez sensu ( tracisz do siebie szacunek ), a później odgrywasz się na całym otaczającym świecie .Co do zarobków w kurierce jako kierowca u kogoś to po troszkę przesadziliście ( nie będę się sprzeczał ).
Cytuj:
Nie no są osoby które zarabiają 2500-3000... Wszystko zależy od rejonów... I od szefa...
Może faktycznie mając swój dobry rejon i szefa ( ojca , wujka ) jest to możliwe .Pozdrawiam Wilk 09
.