BUhehehe... to się ..."napatrzyłam" macie strasznie dużo "przeciw" a macie jakieś "za"
Hehehe..
WreDziora dzieki za.."obrone"
ale teraz serio mowiac... Koleś wyglądal tak jakby mu się piana z gęby toczyła.. chyba każdy..
w moim wieku..( niewiem czy pamiętacie mam DOPIERO albo AŻ 13 lat!!) By miał pietra...
Cytuj:
Wypitych kolesi mozna spotkać wszędzie i niekoniecznie za kierownica tira! Tym bardziej ze jak już kilku z kolegów sie wypowiadało stawiam duzy czy będąc kierowcom tego typu i rodzaju pozwolił by sobie na taki wybryk. Pozatym dołączam sie do opini iz poprostu mógł byc zmęczony! Podtrzymuje swoją opinie (po dokładnym wczytaniu sie we wszystkie posty Pauliny) przynajmniej na razie stawiają ja na pozycji straconej jako przyszłego kierowce. Zadużo tu dziecięcej naiwności i patrzenia na problemy przez różowe okularki. Ale cóż zyczę powodzenia.... i do zobaczenia za 10-15 lat! Jeszcze jedno skoro Paulina tak KOCHA samochody i motoryzację to czemu uczy sie w szkole artystycznej a nie np. w zawodzie mechanika samochodowego? To rewelacyjny podkład pod zawód kierowcy i jaka oszczędność dla przyszłego pracodawcy? Koledzy mam prośbe dajmy już dziewczynie "żyć". Kazdy ma prawo do marzeń a życie..... samo skoryguje marzenia .... Ja chciałem być milionerem, biznesmenem potem prezydentem... a zostałem człowiekiem transportu ale marzenia pozostały (W NASTEPNEJ KAMPANII PREZYDENCKIEJ LICZĘ NA WASZE POPARCIE-HEHEHEHE )
No no no... przynajmniej wiem, co sadzisz o mnie..
Ale.. chodze do szkoły artystycznej.. racja... było to.. za sprawą mojej mamy... w pierwszej klasie podctawówki mnie zapisała na 6 lat... A twoja "opinia" wydała się jak "zarzut
Przyznam szczerze.. że.. ta szkoła trochę do mnei nie pasuje..
I wiesz co..??Nie poprę Cię w wyborach na prezydenta... Hehehe.. dziecięca naiwnośc
różowe okularki.. nei rozśmieszaj mnie..