Cytuj:
Według mnie magnum nabierze trochę "agresji", w sumie to dobrze bo zawsze one było na ostatnim miejscu wśród ciężarówek, teraz je trochę podgoni jeśłi ma one tak wyglądać. Delikatna agresja, opływowość, ale nadal am coś z tej starej Magnumy, szkoda ze wejście ma być z przodu.., niby stare wersje były uciążliwe ale jednak ten detal wyróżnia prawdziwą Magnum:). Ps, i oby belka pod silnikiem była stalowa..
Kolego Magnum już nie będzie. Wg. moich informacji jakie posiadam od panów z serwisu Renault będzie nowe nazewnictwo i jeden model. Także najprawdopodobniej pożegnamy się z Magnum i Premium, albo któraś z nich zostanie. To wejście jest wg. mnie na plus. Może ktoś przyzwyczajony już skacze jak lis p kurniku, ale ja osobiście czułem się jakbym wchodził na strop a nie do samochodu.
W kwestii tego modelu i przedstawionych rycin - bardzo zaczyna przypominać to ten model koncepcyjny z tym mocno wysuniętym przodem. Renault przyjął dobrą linę wg. mnie i tylko czekać na to jak zaprezentuje się to w rzeczywistości bo już teraz robi wrażenie, ma taką zadziorną linię.