Cytuj:
Ty mi Pany jakąś rozpiske kursów musisz wysłać co bym mógł skorelować jakoś moje dostawy z twoimi wypadami na Śląsk, miałem być jutro w Katowicach ale zmieniłem na Białą, a tu prosze, najładniejszy eFHacz I serii zawita jutro do Katowic, no ale trudno będę Cię dalej wypatrywał w moich rejonach.
Teraz podłapałem nową robotę - sporo dostaw do samego Zabrza, więc pewnie się "kiedyś" utrafimy - w ramach lepszej synchronizacji proponuję wymianę numerów telefonów
Cytuj:
I te podwójne lampy...
Cytuj:
Podwójne światła robią robotę - zawsze mi się taki zabieg podobał.
Mnie też - trąci trochę Niemcami, ale wygląda fajnie
Miałem wizję montażu okrągłych lamp, ale dzięki tym podwójnym chyba sobie odpuszczę
Ogólnie co do naczepy to też żałuję, że jest opisana, na szczęście tylko na bokach, a i sam napis jest dość estetyczny, więc nie razi aż tak bardzo. Póki co napisów pozbywał się nie będę - wymiana plandek to spory koszt, który lepiej za jakiś czas ponieść wymieniając doczep na nowszy
Z najważniejszych planowanych przy naczepie rzeczy to trzeba będzie uszczelnić tylne drzwi - w prawych brakuje pionowej uszczelki i trochę moczy się środek. Na wiosnę chciałbym odświeżyć trochę zderzak i piasty (może na niebiesko? Tak pod kolor drzwi i ściany przedniej?) i ożywić halogenowe lampy cofania...
Cytuj:
W Dąbrowie dalej stoi nowe FH, czemu jeszcze nie odebrales?
Spieprzyli zamówienie bo:
Cytuj:
Nie ma szerokiego laczka...
A ten jak wiadomo być musi
Cytuj:
Tak się jeszcze zastanawiam, jak nie wstydzisz się jeździć bez lamp na blendzie
Zardzewieją Ci w piwnicy niedługo
Będą, będą - wiosna idzie, plastiki robią się mniej podatne na pęknięcia, więc jak tylko trochę odrobimy zimowe przestoje to ciągnik zawita do mojego mechanika - zrobi zawieszenie kabiny, zawieszenie przedniej osi, to i przy okazji to ogarnie
Co do samego ciągnika to prawdopodobnie trafi na poprawki po naprawie w ASO - przedni zderzak podchodzi znów rdzą i uszczelki prawych drzwi przy mocnych opadach deszczu puszczają gdzieś wodę, która skapuje na sterownik podnoszenia szyby pasażera.
Chciałbym też kupić oryginalny pomost roboczy za kabinę i nowe felgi na przednią oś, takie jak te:
http://allegro.pl/felga-do-naczepy-felg ... 01170.html
Do ponownego malowania pójdzie też zbiornik hydrauliki.