Kolego ewalscargo jak możesz to wrzuć te zdjęcia bede bardzo wdzięczny .
Kolego Bajzel jak jest z wyciszeniem kabiny i jak kabina sobie radzi w terenie,chodzi mi o to czy bardzo buja nią.Bo wiem,że Scaniach R na wywrotce okropnie rzuca kabina w ternie.Masz może jakieś fotki z kabiny swojego Actrosa?
Fotek nie mam, nie było jeszcze okazji. Co do rzucania kabiną, nie jest źle w porównaniu z innymi terenówkami typu Daf CF, czy wspomniana przez Ciebie Scania R, ale po przesiadce z "szosowego" Megaspace to trochę trzęsie
Nasz jeszcze nie ma tego problemu, bo nówka, ale tak około 2-3 letnie Mercedesy mają problem ze skrzypiącą kabiną...
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Dzięki kolego za fotki:).Tabor twojego wujka fajnie sie prezentuje.Pozdrawiam!
Szkoda tylko,że dalej prawie nic nie wiem na temat Volva FM:((średnie spalanie,komfort w kabinie,dzielność w terenie i ogólnie),prosze napiszcie coś na ten temat,bo mam czas wyboru tylko do czwartku.Piszcie co wiecie.Z góry dzieki
Użytkownicy przeglądający to forum: Cyryl i 31 gości