_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Macie koledzy jakieś nowe fotki sporadycznych okazów z odległych krajów które widzieliście w PL ,może znacie jakieś konkretne firmy lub ewentualnie z jakich odległych zakątków świata można spotkać ciężarówki w Polsce??pozdrawiam czekam na sprawdzone i sensowne informacje:)
Tak sobie myślę, że jeżeli by ktoś posiadał takowe zdjęcia to by się podzielił...
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
_________________ Wodociągi Kieleckie w sposób wzorcowy usuwają awarie, w sposób błyskawiczny. Jesteśmy w czołówce krajowej, a nawet światowej. Liczba awarii z roku na rok maleje.
Nie jestem tego pewna. Ale w Chinach nie obowiązuje międzynarodowe prawo jazdy. Więc europejski kierowca musiałby mieć miejscowe PJ aby tam się poruszać.
Co prawda nie w Polsce ale w UK widziałem w tą środę ciągnik z naczepą z wyróżnikiem "M" przed numerami. Zdjęcia nie mam jako dowód niestety. Za Wikipedią "M" z przodu mają auta z Malty.
_________________ Jeśli coś kochasz, zwykle nie jest to pracą,
talent nie idzie w parze z wysoką płacą.
Jeśli Grecję zaliczamy do tych krajów to zapodam wam zdjęcia skakanki za którą się wlekliśmy Sorki że takie zdjęcia ale wiadomo jak wychodzą z telefonu podczas jazdy.
Tak właśnie przeczuwałem, ale nie byłem pewien. Dzięki.
A wiesz może do czego służy taka naczepa? Pierwszy i jak na razie ostatni raz widziałem taki wynalazek.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 24 gości