Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 11 kwie 2011, 12:35

Użytkownik

Użytkownik

GG: 4041866

Ja jutro mam o godz. 10:30 egzamin kat. b. Jestem dobrej myśli, że będzie wszystko w porządku. :) Pozdrawiam.

Post Wysłano: 11 kwie 2011, 22:21
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
Ja jutro mam o godz. 10:30 egzamin kat. b. Jestem dobrej myśli, że będzie wszystko w porządku. :) Pozdrawiam.
E, kolego, z Siedlec jesteś to znasz miasteczko... :wink: Powodzonka :wink:

Ja w środę, 6. kwietnia, zdałem C+E :mrgreen: Teraz tylko czekam na prawko, bo na C nie odbierałem, chciałem za jednym razem na C+E, no i 80 zł zaoszczędziłem :D

Post Wysłano: 15 kwie 2011, 8:15

Użytkownik

Użytkownik

GG: 6136175
Samochód: 80 B4

Egzamin CE zdawałem 2 tygodnie temu(pozytywny).Gratuluje zdanego egzaminu ale napisze dla ludzi spoza Siedlec robiących CE. Uważajcie na osiedlach po prawej stronie jadąc od wiaduktu w stronę Łukowa.Na górce skręcamy w prawo i jedziemy jakieś 200m skręcamy w ulice zrobioną z kostki brukowej 5 równorzędnych pod prąd na końcu dojeżdżając do asfaltówki schodzimy do jedynki i walimy z pod osi jezdni żeby tandem nie pojechał po chodniku.Jedziemy prosto stoją ograniczenia do 30(bodajże 3 powtarzające się za każdym skrzyżowaniem) a czwarty znak to niestety wygięte i pomalowane 5t.Sam na tym owaliłem z panem Z*** i pojechałem obejrzeć ten znak - egzaminator powiózł w to samo miejsce chłopaka na solówke.Nie wiem jak ta ulica się nazywa ale jest ona równoległa do Składowej.

Post Wysłano: 15 kwie 2011, 8:15

Użytkownik

Użytkownik

Egzamin CE zdawałem 2 tygodnie temu(pozytywny).Gratuluje zdanego egzaminu ale napisze dla ludzi spoza Siedlec robiących CE. Uważajcie na osiedlach po prawej stronie jadąc od wiaduktu w stronę Łukowa.Na górce skręcamy w prawo i jedziemy jakieś 200m skręcamy w ulice zrobioną z kostki brukowej 5 równorzędnych pod prąd na końcu dojeżdżając do asfaltówki schodzimy do jedynki i walimy z pod osi jezdni żeby tandem nie pojechał po chodniku.Jedziemy prosto stoją ograniczenia do 30(bodajże 3 powtarzające się za każdym skrzyżowaniem) a czwarty znak to niestety wygięte i pomalowane 5t.Sam na tym owaliłem z panem Z*** i pojechałem obejrzeć ten znak - egzaminator powiózł w to samo miejsce chłopaka na solówke.Nie wiem jak ta ulica się nazywa ale jest ona równoległa do Składowej.

Post Wysłano: 17 kwie 2011, 22:02

Użytkownik

Użytkownik

GG: 11099498

Ja też wszystkie kategorie zdawałem w Siedlcach. Bodzio_UKF mówiłeś coś o skrzyżowaniach równorzędnych, ulicy równoległej do Składowej - pierwsza na równorzędnym nazywa się Gąski Balbinki, to zapamiętałem z jazd na eLce. Następne są równorzędne.
Ja na B zdałem za pierwszym razem, C, CE za drugim. Wszystkie egzaminy zdałem 30 dnia miesiąca, C po 1 roku i 3 miesiącach po B, CE po kolejnych 3 miesiącach. Jak ja tam byłem, to na solówkę zdawali na TGLu 12.240, z przyczepą Star 12.225 i przyczepka tandem.

|(@) |(@)"""**|(@)(@)********* |(@

Post Wysłano: 18 kwie 2011, 23:11

Użytkownik

Użytkownik

Ulica na której stoi to nieczytelne 5 T to Żwirowa-ostatni odcinek 200m w stronę ul. Łukowskiej.Nowy plac na Ziuty Buczyńskiej-jak dla mnie trochę mały i "ciosany z klina".Za to Starman 12.225 doszykowany-mogliby tylko trochę zaczep wyczyścić i przesmarować