Posiadam taką Scanię. Z tego co wymierzyłem to szerokość wynosi 10cm, długość 24,7cm, wysokość 16cm, rozstaw osi 14,5cm mierząc od środków kół. Długość kabiny nie mierząc spoilerów to 8,5cm
Sory że post pod postem ale muszę was zmartwić bo nie udało mi się zrobić całej ramy i nie mam sprayu do pomalowania dam zdjęcia jak zrobię przednią oś i pomaluje przednia oś pewnie będzie gotowa dziś ale nie mam czym pomalować niestety.
GG: 8485544
Możesz też poszukać w sklepach tzw. motoryzacyjnych .
Pozdrawiam.
_________________ Interesujesz się modelarstwem ?
Sklejasz lub kolekcjonujesz modele ciężarówek ?
A może szukasz pomocy?
Jeśli tak to zapraszam : MiniTrucksForum
Zleży jaka pojemność... W granicach 7-9zł za opakowanie. Chrom może być trochę droższy. Nie polecam koloru chrom firmy Motip bo to moim zdaniem nieporozumienie. Lepiej już wziąć pędzel i srebrzanką pomalować
Chrom mi jest tylko potrzebny do pomalowania felg i orurowania na dachu wiedz nie dużo ale trzeba jakiś kupić tylko pamiętajcie że felgi będą z kartonu.
Chyba nie zobaczę odpowiedzi ale ponowie pytanie lepiej robić scanie z kolorowego kartonu żebym nie musiał go malować, czy kupić spray i malować spray-em tylko nie wiem jak wyjdzie spray-em na kartonie.
GG: 8485544
Cytuj:
Chyba nie zobaczę odpowiedzi ale ponowie pytanie
Widocznie nie ma tu wielu znawców kartonu .
Ale za to są Polskie fora o tematyce kartonowej, wystarczy poszukać ...
Pozdrawiam.
_________________ Interesujesz się modelarstwem ?
Sklejasz lub kolekcjonujesz modele ciężarówek ?
A może szukasz pomocy?
Jeśli tak to zapraszam : MiniTrucksForum
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 6 gości