W październiku ubiegłego roku skończyłem 22lata... Studiuję w Szkole Transportu i Logistyki we Wrocławiu
Co do tej wtyki to nie było takiej
Pracę załatwiłem sobie sam... Szef jedynie zna się z dyrektorem serwisu Volvo z Długołęki, gdzie miałem praktyki będąc w technikum więc możliwe, że rozmawiał z nim na mój temat... W zasadzie p. Kruk jest bardzo otwarty na młodych ludzi... Organizuje praktyki w swoim warsztacie dla uczniów z techników z Krotoszyna i Zdun... Teraz są takie czasy, że ciężko jest o kierowców więc trzeba korzystać z chętnych ludzi bo zawsze można ich wyszkolić na dobrych driverów... Być może zostanie w firmie na kilka lat a być może nauczy się jeździć przez kilka miesięcy i potem wyjedzie pracować do UK
Ja akurat nie szukałem tam nauki tylko realizacji swojej pasji - bo jako kierowca jeżdżę już od 3 lat... Jednak mimo to sporo się tam nauczyłem bo jednak była to pierwsza praca, gdzie jeździłem całkowicie sam za granicę... Poprzednio jeździłem u znajomego - po kraju sam a za granicę w podwójnej obsadzie na małych gabarytach takimi sprzętami:
Pozdrówki!