Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Chelminiak jak narazie ma 2 plandeki ale z tego co wiem szykuje sie na 6 plandek.Rozmawialem z kierowca,oni i my ladujemy sie czesto w Niemczech do Moskwy.Oni raz plandeka byli w Nowosybirsku wozili drzwi garazowe do serwisu Scani.Kiedys czytalem posta co do tego nowego Dafa ktos pisal ze byl on juz w Uzbekistanie,to musze zaprzeczyc nim jeszcze nie byli.
_________________ "T.I.R- Dla jednych trzy litery, DLA MNIE CAŁE ŻYCIE"
GG: 6213674
Pod plandeką chodzi volvo czerwone bodajże a pod druga to nie wiem.Ostatnio widziałem zestaw w Izbicy Kujawskiej i dość ładnie się prezentował.Pozdrawiam
Ta naczepa chyba jeździ spięta z Dafem 105. Codziennie 2 razy przejeżdżam koło ich bazy i powiem wam że sprzęty bardzo zadbane i roboty mają chyba dużo bo rzadko kiedy jakiś skład stoi na placu.
Nowa E-rka ma 620km.
Tabor to:
Dwa dafy (jeden 95 tandem i Daf 105.510 SSC + Pezzaioli 4 poziomy)
Trzy scanie z pezzaioli.
Volvo z naczepą pezzaioli.
Volvo tandem z trzy osiową przyczepą
Man TGA ze starą pezzaioli
Volvo fh12 to żółte chyba teraz pod plandeka jeździ
Scania Topline z Krone(plandeka)
Nowe volvo fh 500km
Mercedes Atego,była jeszcze scania 143m ale chyba sprzedana bo jej nie ma na placu bardzo długo.
Ostatnio zmieniony 26 sie 2011, 18:57 przez Lukasz 654, łącznie zmieniany 1 raz.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 70 gości