Z ostatnich przeszperów na http://www.webshots.com przynoszę wam Przecudowny sprzęcior GAUDIN oraz ładnie w prosty sposób tuningowaną 105-tkę. Jako że malowidła uwielbiam więc zapodaje w pierwszej koloejności:
"Niezły syf mają na bazie. To ma być firma? To jakiś PGR nie firma." "Jeżeli ktoś ma burdel i syf na swoim podwórku to odrazu świadczy o człowieku."- Leszek Foss
Wszystko bardzo ładnie i pięknie, tylko ze to nie jest DAF. Jest do samochód marki Ginaf robiony na podwoziu Dafa.
serio? nie wiedzialem? jejku to co mialem tworzyc nowy topic!? Wlepiłem to tu i tyle a jak znam zycie to pewnie norn Daf, a te plakietki z Ginafem tylko podoczepial zamiast Dafowskich i tyle:D - nie no zatr hehe pozdro
Nie dawno sprzedałem takiego oto XF'a 95 przyprowadzonego z Danii. W tej duńskiej firmie wszystkie auta tak wyglądają. Każde ma totalnie przebudowane wnętrze - welury, skóra i inne "bajery" co ciekawe robione w Polsce.
Trzeba przyznac, ze pomysl na tuning tego DAF-a byl dosc ciekawy i oryginalny. Bardzo spodobal mi sie sposob pomalowania przedniej czesci kabiny i zmiany wprowadzone we wnetrzu.
Ja rowniez dorzuce fotke DAF-a, ktory szczegolnie wpadl mi w oko :
Bardzo ładny Xf 105 i malowanie F1 BMW Sauber z naszym "rodzynkiem" Robertem Kubicą. Za pochwałę zasługuje również ciekawa kolorystyka wnętrza. Bardzo mi się podoba.
Kurde jakim sposobem ja przeoczylem tego Dafa Naprawde prezentuje sie dosc oryginalnie. No i fajny pomysl zeby pomalowac go w elementy F1 a konkretnie teamu BMW. Super sie prezentuje zarowno z zewnatrz jak i wewnatrz. Ladne polaczenie srebrnego z niebieskim. Ciekawi mnie czy na pomalowanie tego Dafa musialo byc jakies pozwolenie .
_________________ "... gdy w przyszłości wnuk przy kominku zapyta mnie: Dziadku, a co Ty w życiu robiłeś??? Odpowiem, że to, co najbardziej kochałem - JEŹDZIŁEM ..."
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość