Cytuj:
Cytuj:
Panowie, a jaka jest cena egzaminu? Byłem ostatnio w jednej z firm i podejrzewam, że gdybym miał ów kurs to prace bym już miał, a tak to mam pod koniec marca się do nich zgłosić....
I pytanie do tych którzy robili tego typu kursy przez UP, w tej chwili jestem bezrobotny, jak to wygląda? Na jakich zasadach odbywają się kursy z bidy? Jeżeli jest ktoś w temacie to proszę o jakieś info.
Pozdrawiam
Kolego musisz się przejść do bidula i dowiedzieć się czy mają jakieś kursy
(zależne od budżetu UP) i dowiesz się wszystkiego . Ja właśnie się przeszłem i sami się zapytali czy nie chcę podwyższyć kwalifikacji, dali mi dokumenty do wypełnienia i zabierają je do akceptacji przez burmistrza lub starostę lub kogoś tam
przy ADR-ach jest tak że kierują Cię na kurs indywidualny i chyba tyle - szerokości
wiem, że były jakieś kursy w bidzie, ale to na obrabiarki numeryczne i chyba operator koparko ładowarki, w sumie chcą 35 osób przeszkolić... o ADRach nic nie słyszałem, ale jeżeli jest tak jak mówisz to byłoby fajnie, jak nic nie znajdę to przy następnym odhaczeniu się zapytam jak to z tym jest. Dzięki za info, szerokości