Cytuj:
Cytuj:
A teraz pochwalcie się co tam ostatnio podwiązaliście w swych renatach premium i nie czas na jakieś EURO 3?
Kolego, wał korbowy ostatnio wiązałem
Bronisz DAFa, kilka dni temu objeżdżałeś Scanie, skąd inną niezłym tekstem:
viewtopic.php?p=534028#p534028
Fanboye ostatnio coś bardziej aktywni.
Nie jestem żadnym Fanem DAFa... uwierz mi że jeśli miałbym przesiąść się np. na nowego actrosa czy volvo to z bananem na twarzy robię od zaraz "przeprowadzkę"
Nie mówię że DAF nie ma minusów bo ma i gdy wsiadłem do DAFa zaraz po tym jak siedziałem w nowym actrosie faktycznie pierwsze wrażenie jelczowskie.
Ja tylko zwracam uwagę bo wszędzie jest eee brzydki chiński itd. i dotyczy to też innych modeli np. jak już wspomniałem o spoilerze w volvie, czy wam się podoba czy nie i tak to nie będzie miało wpływu na sprzedaż. Po jakimś czasie zobaczycie na żywo i sikacie w majty.
Teraz postaw się w sytuacji zakupu i masz do wyboru np.
SCANIA DAF podobne przebiegi, roczniki, wyposażenie i stan techniczny.
Dasz np. 30 tyś więcej za SCANIE tylko dlatego że jak miałeś 13lat to nad łóżkiem wisiał plakat SCANI po tuningu i miałeś się do czego bawić workiem bo była ładna (mi osobiście nawet wygląd się nie widzi).
Ja wolę samochód gdzie łóżka jako tako przypominają łóżka a nie półkę na plecak,
do schowków zmieszczę więcej niż tylko konserwę i bułkę, sztywna ta królowa szos że łeb chce urwać.
A psuć to i tak dzisiaj się nie wiadomo kiedy który pierwszy zepsuje, bajki że scania mało pali były dobre 10-15 lat temu lub na "dobrych" parkingach dziś.