Witam wszystkich użytkowników forum.... suepr, że jest tu coś takiego i można powiedzieć o sobie kilka słów... właściwie to kolega <Paździoch> otworzył przedemną te wrota
No to lecimy...
Mam na imię Grzegorz (McGREGOR) 27lat, interesuję się elektroniką, telekomunikacją informatyką, łącznością radiową, muzyką, lubię się wyspać i dobrze zjeść
... itd. Ciężarówkami byłem zafascynowany już od dawna, lecz na pierwszy plan postawiłem wykształcenie, bo z nim właśnie wiązałem swoją przyszłość, ale mieszkam w Polsce i okazuje się, że szkoła niekoniecznie jest przyjazna młodym ludziom
znaczy skończyłem ją bez problemów, ale niestety jakoś to wszystko nie chciało zaowocować ... no okazało się, że mój tata nie jest rzadnym politykiem, dyrektorem, prezesem itd. więc nikt nie chce takich inżynierów jak ja w swojej firmie... bo po co hihihi
.
No dobrze a tak serio .... to postanowiłem jakiś czas po szkole zrealizować swój plan i robić wreszcie coś co da mi przyjemność i satysfakcję i robię wszystko, żeby zostać kierowcą ciężarówki. Wiem, że to nie jest leka praca choć niektórym się tak wydaje.... ale przynajmniej jak na mój gust lepsza robota od papierkowej, której teraz mam po sufit!
Obecnie robię przyczepy i dłuży mi się to wszytko jak diabli
Mam zamiar na tym forum pochłaniać wiedzę ... wiedzę od Was wszystkich, więc piszcie mnie tu mądrze i prawdę tylko
Jak będzie trzeba to i mądrą krytykę przyjmę na klatę ... taki będę
Jeszcze raz wszystkim witam i pozdrawiam !!!