Cytuj:
sluchaj levuss dokladnie wiemy ze ty najbardziej tu przezywasz te centymetry... stalem na parkingu actrosem megaspace, obok stało FH glob XL i actros byl wyzszy w srodku, nie skakalem z metrówka tylko sprawdzalem faktycznie jak jest, a tego wlasnego zdania juz tak nie przezywaj bo mam inne poglady na temat wielkosci kabiny volva i mam porownanie i wiem co mowie.
Skoro nie wyciągałeś metrówki to sam za nią robiłeś
Actros MPI, II, III w MS ma całkowitą wysokość wnętrza wynoszącą 193cm w Volvo Globetrotter XL dysponujesz wysokością 210cm z czego 193cm nad tunelem, więc suchych faktów nie oszukasz.
Cytuj:
nie przezywam tu wszystkich nowych aut ojca jak ty to robisz tylko zwieracze mi popuszczaja jak widze te teksty o wielkiej kabinie volva
Hehe to teraz mnie rozwaliłeś, 80% zarejestrowanych użytkowników pokazuje auta swoich ojców, braci, wujków itp. a Ty człowieczku czepiasz się mnie że przeżywam auta ojca a powiem Ci, że dużo osób pokazuje tylko auta swoich ojców by się pochwalić jakie to super sprzęty mają itp. itp. Po drugie naucz czytać się ze zrozumieniem ponieważ dochodzę do wniosku, że ta sztuka jest Ci obca. Ja pisałem, że jak na moje gabaryty kabina Volvo mi odpowiada i tyle a tu tutaj od razu z moralizacjami, że to jest be i to jest a ja jestem gniotem, który nie może swojego zdania wyrażać prawda? Hmmm coś naprawdę zaczyna brzydko pachnieć
Cytuj:
Levuss a wyobrazasz sobie jak kierowca dwumetrowy wypoczywa w actrosie na lózku które ma 200x80 cm ze specjalnym materacem podnoszacym wygode? nie bo nigdy nie siedziales w actrosie...
Hmm skąd masz taka pewność. Każdy producent ma tyle modeli ciężarówek, że głowa boli a Actros jest egzotycznym okazem (niczym Ferrafi Spider) na szlakach i naprawdę nie mogłem w nim siedzieć, cholera muszę to nadrobić
. Wracając do łóżka to za ich wygodę odpowiada specjalny materac a także umieszczone wewnątrz niego listwy dopasowujące się do ciała.
Ogólnie napiszę to jeszcze raz, ja wyrażam swoją opinie, która oparta jest na własnym doświadczeniu a nie przeglądaniu min. folderów reklamowych itp. Kabina Volvo mi odpowiada, cenię ją za swoją pakowność, przytulność, ergonomiczność. Więc jeśli Tobie nie odpowiada to nie próbuj na siłę mnie ubezwłasnowolnić ok?.
Ja szanuję Twoje zdania, ale wybacz "winnetou" im bardziej będziesz mnie atakował, szydził ze mnie tym bardziej ja będę odpierał te ataki.