Cytuj:
A ty co juz nie masz nic do powiedzenia i ujołeś sie honorem?
Oczywiście, że nie. Praca to nie wszystko. Nie miałem powodu.
Cytuj:
Bo pensje która maja tam kierwcy nie są najgorsze, ale jak satnie obok siebie kilka osób z PL i zaczna mówić, "ja to zarobiłem tyle, ja to tyle a ja tyle".
Tutaj mi się przypomina ciekawa historia pewnego kierowcy z firmy X, który na takie pytanie odpowiedział: "takich pieniędzy to ty w życiu nie widziałeś".
Cytuj:
Przepinki naczep, lataj zakładaj klosze itd.
No rzeczywiście 10 minut roboty. Bardzo długa i żmudna robota.
Cytuj:
Nie ma co sie okłamywać, HKP nie jest dobra firma, i pracuja tam w wiekszości ludzie bez zadnych perspektyw, ktorzy całe zycie byli wykorzystywani przez pracodawce i tam maja jak w niebie.
Tak Stadler to firma rozwijająca się i z perspektywami na przyszłość.
Nie bądź śmieszny. To samo gó*** tylko pod inną banderą. A ta pensja 2 razy większa.
Większa jest, ale kosztem czegoś. Komu ty chcesz coś udowodnić. Również znam kilka osób z tej firmy.
Nikt nie twierdzi, że w HKP jest jak w niebie. I nie przypominam sobie, żeby mój ojciec w jakiejkolwiek firmie był kiedykolwiek wykorzystywany. Za "stary" jest i wiele już przeżył, żeby do tego dopuścić. Ale każda krytyka jest znośna, nawet ta bez racjonalnego poparcia.
Cytuj:
obie do tego poziomu brakuje jeszcze kilku latek doświadczenia i kilkuset tyś km
Ja nie kwestionuję twojego doświadczenia, które wymierzyłeś w kilometrach. Kwestionuję tylko twój sposób zachowania i oceny. Szczególnie samooceny, której szczerze gratuluję.
Pewnie jak kogoś spotykasz na parkingu, to zanim cokolwiesz powiesz, pytasz ile km przejechał.