Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
witam. czytałem dziś artykuł w gazecie i zacytuje:
"VOLVO FH `Death Race` to ostatnie tego typu dzieło autorstwa Łukasza Polaka. Krótko po ukończeniu pracy przy malowaniu czerwono-czarnego pojazdu wyjechał do Wielkiej Brytanii realizować swoją największą pasję -malowanie tatuaży. Jarosławowi Rępińskiemu udało się jednak znaleźć następcę . o umiejętnościach nowego lakiernika będziemy mogli przekonać się wkrótce."
to czyli chłopaki mają problem z lakiernikiem... miejmy nadzieję że tan niby nowy będzie tak dobry jak Kalop. pozdrawiam wszystkich
Bordowe i złote FH są w pytę, piękne, ale dla mnie żadne FH nie przebije fioletowej "szesnastki" od Lipińskiego. 540-rządzi. Jest przekozacka. Czekamy na nowe filmiki z firmy.
Czarne volvo w czerwone paski widziałem w Gdańsku na Nowym Porcie dokładnie to miał rozładunek koło tego małego promu. Volvo świeciło się z daleka, ale jak popatrzyłem na te samochody obsypane tą śrutą sojową...
widać że Rępiński wchodzi w nowy rozdział transportu... naczepe na czarno i motywy z helboya by się przydały po bokach i skład do żyły aż miło pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 51 gości