Merdt134-po raz kolejny kopara mi opadła I drugi raz zapytam, bo wcześniej nie było odpowiedzi: Jakieś starsze wozy typu Scania "3" i F2000 MANa posiadasz w kolekcji?
Dzięki A co do ciężarówek , to mam zamiar narysować jakiś "klasyk"
Cytuj:
Witam, miałbym prośbę do was, rysujcie jak możecie nasze Polskie pojazdy.byłbym wdzięczny.Pozdrawiam
A o co konkretnie chodzi , bo polskie ... firmy czy ciężarówki , star , itp ?
Siema , jakoś nikt nic nie wstawia , czyżby nikt już nie próbował swoich sił w przygodzie z ołówkiem , no nic . Ja ostatnio się zająłem Klasykiem . Jak to jedna osoba pisała , że brakuje czegoś starszego w moich rysunkach .
GG: 6339605
Samochód: STAR 244 GBA Pożarniczy
Nadal brakuje Polskosći w rysunkach,panowie jest tyle i było tyle odmian pojazdów Żuk,Nysa,Star,Jelcz- tyle wersji różne do wyboru do koloru,przedstawcie nasze Polskie pojazdy,Jesteśmy Polakami wiec śmiało zapraszam.Pozdrawiam i zapraszam
_________________ Z wojskowym pozdrowieniem CZOŁEM
Bajda , pięknie wyszło . Volvo bardzo ładnie się prezentuje a Nowości Kozacko wykonane choć lepeij wyglądały starsze generacje każdego z nich , mimo wszystko podziw pozdrawiam
Witam.
Ostatnio miałem mały przestój, spowodowany, szkołą, i innymi duperelami.
Ale wkońcu zabrałem te całe kredki, kartki i poszedłem na bazę by cos naszkicować
Ogólnie, jest to scania mojego taty, namalowana jest na formacie A4 i zajęła mi ok. 1,5 tygodnia, szkicowania i malowania
Wiem, dupy nie urywa i ma troche skopane proporcję, ale mi się podoba
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 0 gości