Cytuj:
u mnie koszt kursu na kat. C wyosi ok 1100-1200 zł, a na C+E ok 1600 zł.
Nie wiem skąd takie ceny u Was...
U mnie C 1900zl, E 1500, ceny ktore podales zgadzaja sie ale tylko do stycznia. Na poczatku stycznia u mnie i w Bydgoszczy ceny byly zblizone do tych co podales. 10 stycznia (albo 1, nie pamietm dokladnie) zwiekszono ilosc h do wyjezdzenia z 20 do 30 i ceny poszly w gore z 1200 (kat. C - wloclawek) do 1900 (kat. C - wloclawek). Moj znajomy w Bygoszczy robil za 1800zl, mowil ze sa tam osrodki biorace nawet 2000zl !!!
Badania lekarskie trzeba robic na kat. C i na E tez. Jesli najpierw robisz na kat.C i lekarz wpisze na orzeczeniu: "brak przeciwskazan do kat. C" to niestety w pozniejszym czasie badania na E tez musisz zrobic. Mozesz powiedziec doktorkowi aby zaznaczyl C+E, zrobisz sobie ksero orzeczenia i w poznijeszym czasie bedzie on wazne - ja niestety tak nie zrobilem i 2gi raz bede musial robic
Cytuj:
Wlasnie wrocilem do domu i znam ceny.
Wiec tak kat. C - 1400zl, kat C+E (z przyczepa) - 1400zl (z naczepa) - 1500zl.
Z tego co sie porientuje to nie ma podzialu prawa jazdy na przyczepe badz naczepe. Jest tylko C+E (dwojka z przyczepa) majac to mozesz jezdzic z przyczepa lub naczepa.
Cytuj:
Tanio u Was.
W Warszawie i pod Warszawą (ja robie w Bloniu) B teraz kosztuje 1300, C 1900, kurs na przewóz rzeczy (to już w Wawie) 750.
u mnie sa zblizone ceny
Cytuj:
Ja się pytałem jakieś pół roku temu to mi powiedzieli, że kurs na C kosztuje 1100 zł. Teraz od kwietnia bodajże miały wejśc zmienione przepisy zdawania egzaminu (coś na wzór kat. B) więc może dlatego teraz kursy są takie drogie, bo m.in. jeździ się więcej godzin
Wlasnie, pytales sie pol roku temu. A ja niecaly miesiac temu zaplacilem za sam murs 1900zl, a takie ceny sa od styczni br