1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Bardzo ładna Scania, schludnie zrobiona. Zazdraszczam pracy na takim sprzęcie. Nie myślałeś nad kamerką cofania?? Felgi możnaby jakimś woskiem pokryc co by brud lepiej schodził.
LUBIE TO!!!!! dla mnie bomba auto jest mega urokliwe a napewno na trasie widoczne bo malo jest takich autek w naszym kraju hmmmm malo to chyba malo powiedziane ?
LUBIE TO!!!!! dla mnie bomba auto jest mega urokliwe a napewno na trasie widoczne bo malo jest takich autek w naszym kraju hmmmm malo to chyba malo powiedziane ?
a dzięki koledze mieciu mam nowe opony na osi pędnej Continental HDR2 wymienione na koszt Scanii -- Przy pierwszej lepszej okazji stawiam dobrą flaszkę !!
_________________ http://www.lechmot.pl
1.Twój problem nasze pieniądze.
2.Zawsze PIERWSI przy Tobie!.
3.Marudź ile chcesz a płać ile się należy!.
Wszystko ładnie pięknie, tylko czy nie myślałeś nad tym, żeby pomarańczowe obrysy dać niżej, tak żeby były po zewnętrznych stronach znaczka s-u-p-e-r, a oświetlenie ostrzegawcze dać schowane pod kratkami?
_________________ Kupię pokrywę zaworów Scania w kształcie litery V z silnika 14 litrowego
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 30 gości