Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Strona 12 z 12 [ Posty: 228 ] Przejdź na stronę Poprzednia 18 9 10 11 12
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 09 wrz 2011, 13:51
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

W bodajże poprzedni(albo jeszcze wcześniejszy) weekend na lotnisku Warszawa-Bemowo były wyścigi na 1/4 mili. To sprzęt przywiozło z 20 zestawów VOSa.

Post Wysłano: 07 kwie 2012, 20:41

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3512373
Samochód: Scania R500 V8

Odświeżę temat...Otóż mam takie pytanie czy się ktoś orientuje jak obecna sytuacja wygląda w firmie??
Dzwoniłem kilka dni temu w sprawie pracy czy coś jest to pewna Pani nie zapytała o doświadczenie lecz czy pracowałem kiedy kolwiek na autach marki VOLVO...

PRECZ Z KOMUNĄ!!

Post Wysłano: 10 kwie 2012, 12:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 0
Samochód: R440

Cytuj:
Odświeżę temat...Otóż mam takie pytanie czy się ktoś orientuje jak obecna sytuacja wygląda w firmie??
Dzwoniłem kilka dni temu w sprawie pracy czy coś jest to pewna Pani nie zapytała o doświadczenie lecz czy pracowałem kiedy kolwiek na autach marki VOLVO...
Oni maja volva??? od kiedy :D

Post Wysłano: 10 kwie 2012, 13:03

Użytkownik

Użytkownik

GG: 3512373
Samochód: Scania R500 V8

Właśnie to ja pytam się ludzi tutaj...
Zadzwoniłem a oni nie zapytali o doświadczenie tylko czy jeździłem kiedy kolwiek na autach marki VOLVO...

PRECZ Z KOMUNĄ!!

Post Wysłano: 30 wrz 2012, 19:52
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 1

Odświeżę temat taką fotką
Obrazek

Post Wysłano: 29 sty 2013, 19:44
Awatar użytkownika

Moderator

Moderator

Awatar użytkownika

GG: 1

Jak tam teraz jest,moźe ktoś z forum tam jeździ ? Baza w Mińsku jeszcze jest ? Podobno w Kwidzynie mają likwidować oddział.

Post Wysłano: 11 lut 2013, 10:47
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 8924601

Baza w Mińsku nie istnieje, została sprzedana.

Post Wysłano: 27 lut 2013, 16:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

W Kwidzynie już też od jakiegoś czasu zlikwidowane. Teraz na płotach pojawiły się reklamy o możliwości wynajmu biura, placu parkingowego i 1200 m2 powierzchni magazynowej. Na chwile obecną z tego co widziałem to na placu zostały dwa Volva ex. Kwimpexu i jeden LX Vosu + 6 kontenerów. Od czasu do czasu 2 busy osobowe które zabierają tutejszych kierowców. Tego MANa przed weekendem nie było, więc nie wiem czy przypadkiem nie przyjechał po resztę tych kontenerów, czy czeka na znalezienie nowego właściciela.

Za to baza kontenerowa, na której do niedawna stało dziesiątki kontenerów z napisem sloop (do rozbiórki?), została chyba już wynajęta okolicznym zakładom pracy, bo jest cała zapełniona autami osobowymi.

Ciekawe tylko jakie są dalsze losy tej ładnej małej Scanii 2 serii, która ciągała naczepy z firm na bazę, czy powędrowała do centrali, czy na żyletki.

Strona 12 z 12 [ Posty: 228 ] Przejdź na stronę Poprzednia 18 9 10 11 12