1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
paluch nie jechałem tego dnia ta droga. Michał M tez kiedys myslałem o takim rozwiazaniu.
Jednak to jest low deck i nie wiem jak długo by sie uchowały...
Z drugiej strony Axel Ulrich ,co był na MT w tym roku ,miał własnie
4 prostokątne halo pod zderzakiem i też był na oponach i zawieszeniu pod zestaw przestrzenny i jakos ich nie urwał...
Nie, zawieszenie na poduszkach i z tego co widzę Ulrich też nie ma w low decku. Halogeny w Ulrichu czy Tijsie mają 12cm wysokości więc niech autor sam zadecyduje czy nie będą urwane i warto montować.
No nie gadaj, że kupujesz standart, żeby spokojnie wpeklować halogeny pod zderzak
Powiem Ci, że ostatnio w nocy na A4, w tamtym tygodniu, okolice Krakowa widziałem indesztiko skandalie jak Twoja, taki sam baner, topka, kolor, mieszelinki inne bajery takie same, różniła się brakiem oświetlenia i ciągła beczke, nawet baner był w niebieskim kolorze....
_________________ "Ty to dziwny jesteś, nie pijesz, nie palisz, na spacery chodzisz.... Smutny człowiek z Ciebie jest...."
Czekaj, czekaj. Mi szef szykuje furę z oryginalnymi diodami w pozycjach, co wymusi na mnie tuning w białej diodzie
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Samochód: Man TGA XXL 18.430,Peugot Boxer 2.2
Wkład pracy i wszystko trzeba podliczyć także cena zrozumiała że trzeba za wszystko zwrócić z małym plusem aby coś nowszego kupić. Taka sama bez niczego z 80-90 tyś by kosztowała.
_________________ Pilnie sprzedam zbiornik 250l aluminiowy seryjny od mana .
Zainteresowanych proszę o kontakt pw w celu dogadania się.
Wkład pracy i wszystko trzeba podliczyć także cena zrozumiała że trzeba za wszystko zwrócić z małym plusem aby coś nowszego kupić. Taka sama bez niczego z 80-90 tyś by kosztowała.
szymon dziś w okolicy godziny 15-16 widziałem twoją scanie (biała z czarnym grillem) na shellu koło salonu Merca w Szczecine. albo zmieniłeś tylko grill a jeżeli jest to twoje nowe auto to jest piękne. super się te lampy w grill wpasowały.
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość