Na wielkie uznanie zasługuje ten kierowca Mercedesa,niestety nie myślałem by wziąć ze sobą aparatu cyfrowego,ponieważ postanowiłem,że przejadę się w celach rekreacyjnych na rowerze,ale jak zauważyłem,że stoi samochód z CS Cargo,postanowiłem przejechać się bliżej niego i przyjrzeć się mu na drobne szczegóły,w środku akurat był kierowca,więc zapukałem do niego w drzwi i zaczęliśmy rozmawiać o samej firmie,potem o innych rzeczach,aż zapytałem się czy będzie można zrobić sobie zdjęcia,on na początku nie wiedział o co chodzi z robieniem zdjęć ciężarówkom,zaś po wyjaśnieniach otrzymałem zgodę i tak zrobiłem 3 marnej jakości zdjęcia z telefonu komórkowego...
.Potem znów podszedłem do kierowcy rozmawiać,potem zaczęło się robić zimniej,więc wszedłem do kabiny Actrosa i zaczęliśmy tradycyjnie rozmawiać
,tu o ciężarówkach,polityce,świecie,dziewczynach etc...
,było tego sporo,aż po jakichś dwóch godzinach kierman zapytał się czy "chcesz napić się wina",niestety musiałem odmówić ponieważ byłem na rowerze,a było to już bardzo późnym wieczorem i nie chciało mi się potem prowadzić roweru na piechtę.Po jakichś dwóch,trzech godzinach niestety musiałem wsiadać na rower i jechać do domu,bo były już późne godziny.Ale jeszcze nic straconego,wymieniliśmy się adresami poczty e-mail,więc może kiedyś będzie jeszcze jakiś zjazd na moje miasto i wtedy będzie więcej czasu na rozmowy
.
Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam Pana Andrzeja z owego Actrosa i dziękuję za świetną rozmowę i pokazaniu paru szczegółów w Actrosie
Przepraszam za fotki z telefonu,ale pomyślałem,że ten kierowca nadaje się na uznanie i pokazanie go w tym temacie
Pozdrawiam
Pawcio155