Cytuj:
Oczywiście wszystkim przeszkadza agregat, ale na świecie spotkałem i ludzi którym przeszkadzało webasto ... więc ..
No to już chyba lekka przesada...
Mi osobiście (mimo iż nie jeżdżę chłodnią) chodzący agregat nie przeszkadza - wiele razy w Niemczech (po prostu częściej spotykałem) stałem koło chłodni i po jakiś 15minutach przyzwyczaiło mi się ucho i spokojnie sobie zasnąłem.
Bardziej mnie za to zdenerwował pewien mobilek który przyjechał koło 1.00 na Orlen przy A4 przed Katowicami, swoja Magnumką "pińcetą". Tak ogólnie gdyby tylko przyjechał i stanął to wszystko by bylo git, ale koleś po ciemku wjechał w "objazd" parkingu na którym już stały inne zestawy, i po jakiś 25 manewrach stwierdził że jednak się nie złamie. I zaczął czekać aż Ci z przodu się pobudzą i posuną. Naszczęście nie trąbił ale "ryk" Macko'owskiego silnika (dodawał gazu by ich obudzić pewnnie) skutecznie uniemożliwił mi spanie - mimo iż odgłos tego silnika to muzyka dla uszu
Po jakiś 30min. ci z przodu wreszcie sie posunęli. I tutaj najlepsze- byłem przekonany że koleś się złamie i ustawi na kime, a on sie złamał i... pojechał w piz**
stał 30min i zamiast spac pojechał dalej- pytanie po co tam wjeżdżał
To taka anegdotka
Pozdrawiam