Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
Ja miałem pomysł ciekawszy, no ale nie jestem studentem plastyki to niestety nawet go nie zgłaszałem bo pewnie by nie przeszło. Pomysł mój był taki żeby pomalować w dawne barwy Pekaesu np. Stralisa. Niebieska plandeka żółtoczerwona kabina i stare logo na drzwiach to z kierownicą.Albo Magnumka chłodnia ze starym logiem na naczepie...
Ja zmodernizowałbym 'tęczę' ze starszych naczep PEKAES i wkleił na nią stare logo
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
GG: 8244683
Samochód: Aktualnie Brak
Ale z nas są szaleńce Przypominam w sumie iż to temat o PEKAES-ie a nie o Waszych projektach naczep Może załóżcie sobie temat w offtopiku i jedźcie z projektami ^^
Ale z nas są szaleńce Przypominam w sumie iż to temat o PEKAES-ie a nie o Waszych projektach naczep Może załóżcie sobie temat w offtopiku i jedźcie z projektami ^^
Tak, najlepiej pozakładajmy tematy dot. każdej marki w PEKAES z osobna, łącznie z oponami, no co, przecież to nie związane z firmą
Nie wiem jak wy, ale ja odbieram tematykę malowania jako integralną cześć z tematem firmy.
_________________ Przyłożenie zewnętrznego silnego magnesu do czujnika ruchu (impulsatora) zamontowanego przy skrzyni biegów skutkuje wyrównaniem pola elektromagnetycznego w cewce nadajnika, a w rezultacie prowadzi do tego, że tachograf otrzymuje sygnał odpowiedni dla pojazdu nieruchomego.
Witam serdecznie. Polecam stronę, www.HRH-Foto.com. Piękne ciężarówki z lat 70tych i 80tych naszych północnych sąsiadów,czyli Skandynawia. W dziale,Internasjonale 2 zdjęcia naszych PEKAESów.
Miłego oglądania. Pozdrawiam.
We wtorek bylem na bazie w Sremie i stoi tam ok 45 aut. Poprzednim razem gdy tam bylem (pod koniec marca) większość z nich tez tam stała. Czy ktoś z Was wie czy to problem kierowców czy raczej brak frachtów sprawił, ze PEKAESy stoją na bazie?
_________________ NAJLEPSZA polska galeria ciężarówek w sieciwww.trucksfoto.pl
GG: 0
Samochód: Iveco Stralis II 450 Euro 5
kolego nikos9 te auta już są na sprzedaż... magnumki chłodnie i naczepy, stralisy przyczepy stralisy naczepy, jeda czy dwie motorynki tak stoją (mercedesy) to to wszystko na spęd idzie... ma zostać 150 czy 200 aut. a reszta w pi**u... brak słów juz na to co w tej Polsce się dzieje...
PEKAES przekształca się z firmy stricte transportowej w operatora logistycznego. Z tej też przyczyny wyprzedają starszy tabor. Niestety trafili na zły moment - stagnację gospodarczą.
_________________ Życie jest piękne ! - powiedział Prosiaczek ... i rzucił się w przepaść.
kolego.nikos09.ty z glogowa.ja przemkow. to dosc niedaleko.a squl tez glogow.samochodowka.tzn.budowlanka.bo to 1 budynek.. PEKAES jak kazda firama musi ratowac swoja du.. wiec.idzie pod mlotek kilka aut.bo oplaty trzeba poplacic a jak stoja to nie zarabiaja na siebie. a to wszystko kosztem kierowcow.mysle ze za 2do3 lat.unormuje sie sytuacja i najlepsi przetrwaja.oby h i ta firama znana w EUROPIE dala rade. kolego. napisz swoje gg.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 21 gości