1.)Wniosek wysyła się piorytetem z potwierdzeniem nadania i wiesz kiedy doszedł.
2.) PWPW informuje, że rozpatrzenie Wniosku oraz personalizacja karty odbywa się w ciągu 26 dni roboczych od daty przyjęcia Wniosku. Czyli mogą trzymać wniosek przez 26 dni roboczych to sobie policz odejmując soboty i niedziele.
Witam, w jaki sposób mogę przyśpieszyć wydanie KK, można jakoś sie do nich dodzwonić czy coś, ma ktoś jakiś nr. tel. bo ta infolinia to tam tylko automat nawija.
jakiś rok temu miałem oferte pracy na nowe auto,koles by mnie przyją tylko był 1 warunke ,Karta Kierowcy której oczywiście nie miałem.zadzwoniłem do PWPWna infolinie i pytam czy jest jakiś sposób zeby szybciej to załatwić, odp była ze nie ma takiej opcji...trwa to tylke ile trwa i tyle w temacie.
ja wniosek wysłałem 17.07.12,
18tego na stronie pisało ze wniosek przyjęty
a 13tego sierpnia przyszła mi karta kierowcy .czyli dosyc szybko bo 18 dni roboczych;) a maja na to 26 dni
O co chodzi w tym punkcie "kserokopia prawa jazdy w skali 2:1" czyli ma być ono powiększone 2 razy? Co jeśli ktoś wyśle zwykłe ksero prawo jazdy w skali 1:1 ? Odrzucą wniosek czy jak?
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 3 gości