Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 18 mar 2013, 1:00

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2284667

mi ten program sie ZAJEBISCIE PODOBA napewno lepszy od na OSI;/ a po drugie chociaż troche mozna zoabaczyc prace GABARYTÓW I PILOTÓW zawsze mnie to interesowało jak to wygląda oby więcej tych odcinków!!!!!

Post Wysłano: 18 mar 2013, 7:30

Użytkownik

Użytkownik

I znało się kilka osób które wiedzą najlepiej !!!!
Z tego co wiem to na forum każdy wypowiada swoje zdanie czyli nie wiem po co się dalej czepiacie :!:
Moja sprawa co pisze nie pasuje wystarczy nie czytać i tyle...

Ostatnio zmieniony 18 mar 2013, 8:31 przez Anonymous, łącznie zmieniany 1 raz.
Rozumiem, że każda pliszka swój ogonek chwali, ale ponawiam prośbę Szakiego - proszę zakończyć ten spór. I nie jest to tylko prośba do Justyny.

Post Wysłano: 18 mar 2013, 8:32

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
mi ten program sie ZAJEBISCIE PODOBA napewno lepszy od na OSI;/ a po drugie chociaż troche mozna zoabaczyc prace GABARYTÓW I PILOTÓW zawsze mnie to interesowało jak to wygląda oby więcej tych odcinków!!!!!
Program "Na osi"jest bardziej dla szefów,niż dla kierowców.Reklamy olejów,pojazdów,porównywanie pojazdów.Nie mamy wpływu na zakup pojazdów,czy komponentów.

Post Wysłano: 18 mar 2013, 8:56
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: VOLVO

Cytuj:
Dobra akcja z piwem :lol:
Jak tam był jeden browar to ja jestem święty turecki :lol:
Minimum 9h pauzy,a może i więcej i chłop jak dąb nie jest w stanie wydmuchać jednego browara?? :roll:
Ale ty jesteś zacofany, taki był scenariusz i musieli to zrobić, pewnie nawet to nie jego promile były. Tak samo jak jak dwa razy wypadło drewno ładującemu, przecież gołym okiem było widać że specjalnie to zrobił. Dzisiaj powtórka o 19:55 to można obejrzeć jak ktoś wczoraj przegapił.

Post Wysłano: 18 mar 2013, 9:24
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
To oni chyba by chcieli taki program gdzie kierowca powiedzmy z firmy LINK zapina na bazie zaladowana naczepe, jedzie na beneluxy tam robi przepinke i wraca i tak wkolo macieju no to wtedy byłoby zajebiscie ciekawe i interesujace a najwiecej emocji byloby w momencie korka na Braunschweigu albo łapanki na A15
No i jeszcze znój i trud malujący się na twarzy kierowcy podczas pokonywania górek pod Eindhoven.
Niepewność emanująca z ekranu, chwile napięcia - muszę zredukować na niską skrzynię, czy nie?

Post Wysłano: 18 mar 2013, 10:01
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 997
Samochód: 1948

I chwile grozy gdy po 19 szuka miejsca na parkingach...

Post Wysłano: 18 mar 2013, 10:09

Użytkownik

Użytkownik

Jaster masz rację szkoda pisać cokolwiek.
A spór zakończy się na chwilę bo w niedziele znów nie będzie coś pasowało i znów każdy będzie pisał.
Ale nie ważne piszcie co chcecie.

Post Wysłano: 18 mar 2013, 10:41
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Cytuj:
A spór zakończy się na chwilę bo w niedziele znów nie będzie coś pasowało i znów każdy będzie pisał.
Przecież po to jest forum. Każdy może napisać co uważa. Jednym się podoba innym nie. Tak jest zawsze, także myśle że nie ma sensu się tak przegadywać :)

Post Wysłano: 18 mar 2013, 11:00

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Przecież po to jest forum. Każdy może napisać co uważa. Jednym się podoba innym nie. Tak jest zawsze, także myśle że nie ma sensu się tak przegadywać :)

Dokładnie każdy ma prawo do własnego zdania ale nie każdy chyba o tym wie :lol:

Post Wysłano: 18 mar 2013, 12:34

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2300025
Samochód: 106.530 SC

Cytuj:
Właśnie większość wie. To Ty wyjeżdżasz z zazdrością. Jeśli macie z tego jakieś 10 tysięcy za odcinek, to jestem skłonny trochę zazdrościć.

Post Wysłano: 18 mar 2013, 13:31

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Właśnie większość wie. To Ty wyjeżdżasz z zazdrością. Jeśli macie z tego jakieś 10 tysięcy za odcinek, to jestem skłonny trochę zazdrościć.

A dziwisz mi się jak się czyta niektóre daremne komentarze to nic innego nie ciśnie się na język.
I ciekawe jakby ktoś tak jechał po Tobie też byś zostawił to bez odzewu?
Dla mnie na temat programu liczy się tylko zdanie rodziny i znajomych a tu to tylko można poczytać co znów komuś nie pasuje.

Post Wysłano: 18 mar 2013, 13:44

Użytkownik

Użytkownik

Justyna, o co Ci chodzi? Przecież sama pisałaś, że można wyrażać swoje zdanie. Ty chwalisz, inni krytykują - zwykła różnica zdań.
Cytuj:
Cytuj:
Dla mnie na temat programu liczy się tylko zdanie rodziny i znajomych a tu to tylko można poczytać co znów komuś nie pasuje.

Post Wysłano: 18 mar 2013, 13:57
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: jakiś tam Tyr...

lol... Gdzie by nie wejść w temat to zawsze jakaś kłótnia... Chyba ludzie mają za dużo wolnego czasu albo ta zima za bardzo "dogrzała"... Jeden lubi TIRY a drugi jak mu spod pachy śmierdzi i tego się nie zmieni. To wolny kraj więc każdy ma swoje zdanie i go nie zmieni, a takimi kłótniami można jedynie sobie zaszkodzić niż polepszyć...

Post Wysłano: 18 mar 2013, 14:16

Użytkownik

Użytkownik

GG: 2300025
Samochód: 106.530 SC

Cytuj:
A dziwisz mi się jak się czyta niektóre daremne komentarze to nic innego nie ciśnie się na język.
Nikt Ci tutaj nie jedzie. Każdy powiedział, co mu się podobało, a co nie podobało w programie i tyle. A, że "Twoja ekipa" za bardzo się niektórym nie spodobała, chyba nic nie zmieni. Chyba, bo może ktoś z telewizji to czyta i wyciągnie wnioski i albo zreflektuje Twojego męża/chłopaka/kogokolwiek do delikatnej zmiany zachowania przed kamerą, albo zmieni temat i pokaże coś innego.

W kraju zwanym Polską obowiązuje język polski, a nie śląski i komuś z drugiego końca kraju nie musi się podobać śląskie zaciąganie, czy poszczególne słówka. Może nawet tego nie rozumieć. Uszanuj to i nie wyjeżdżaj z zazdrością, bo tylko sama się ośmieszasz. Co do bluzgów, to już tylko świadczy o Twoim mężu/chłopaku/kimkolwiek. Kultura wymaga panowania nad językiem, ale to już indywidualna sprawa.

Dla mnie koniec "recenzji" pierwszego odcinka. Zobaczymy, jak wyjdzie drugi, o ile go obejrzę.

Post Wysłano: 18 mar 2013, 14:34

Użytkownik

Użytkownik

Program fajny, szkoda tylko że niektóre dialogi wyglądają mniej więcej tak: http://youtu.be/FeGsA4w6OjM?t=16s

Post Wysłano: 18 mar 2013, 14:54

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Cytuj:
Nikt Ci tutaj nie jedzie. Każdy powiedział, co mu się podobało, a co nie podobało w programie i tyle. A, że "Twoja ekipa" za bardzo się niektórym nie spodobała, chyba nic nie zmieni. Chyba, bo może ktoś z telewizji to czyta i wyciągnie wnioski i albo zreflektuje Twojego męża/chłopaka/kogokolwiek do delikatnej zmiany zachowania przed kamerą, albo zmieni temat i pokaże coś innego.

W kraju zwanym Polską obowiązuje język polski, a nie śląski i komuś z drugiego końca kraju nie musi się podobać śląskie zaciąganie, czy poszczególne słówka. Może nawet tego nie rozumieć. Uszanuj to i nie wyjeżdżaj z zazdrością, bo tylko sama się ośmieszasz. Co do bluzgów, to już tylko świadczy o Twoim mężu/chłopaku/kimkolwiek. Kultura wymaga panowania nad językiem, ale to już indywidualna sprawa.

Dla mnie koniec "recenzji" pierwszego odcinka. Zobaczymy, jak wyjdzie drugi, o ile go obejrzę.

Każdy pisze że na forum można wyrażać swoje zdanie,opinie.
To dlaczego przeszkadzają wam moje komentarze??
Spoko koniec tematu każdy wyraził swoje zdanie i tyle :]

Ostatnio zmieniony 18 mar 2013, 16:09 przez Szaki, łącznie zmieniany 1 raz.
KONIEC! Za następne posty polecą ostrzeżenia, skoro upominanie do Was nie dociera!

Post Wysłano: 18 mar 2013, 19:27

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Panowie można gdzieś online te odcinki obejrzeć?

Post Wysłano: 18 mar 2013, 19:35
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Samochód: Żubr XF 105

Cytuj:
Panowie można gdzieś online te odcinki obejrzeć?
Cytuj:
Za 4 dni ma być dostępny na TVN Player.
:roll:

Post Wysłano: 18 mar 2013, 19:43
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

Nie oglądałem tego programu, ale jak czytam to kurcze warto go obejrzeć! Ile emocji! Powinni nakręcić odcinek podczas kampanii buraczanej, ile tam było emocji i wrażeń :D

Post Wysłano: 18 mar 2013, 20:46

Użytkownik

Użytkownik

Jak ktoś przegapił ostatnio to za 10 min leci powtórka.