Cytuj:
Odkopię temat. Czy rzeczywiście ta strona podaje aktualne dane odnośnie realizacji prawa jazdy? Czekam z niecierpliwością na swoje, dlatego chcę się upewnić.
nie wiem od czego to zależy, ale
- zdałem 27.06 "C", od 30.06 wisiał status, przyjęto do realizacja bla bla
- 07.07 status bez zmian, udawałem głupiego, zadzwoniłem do urzedu. Pani po peselu wbiła w kompa - mówi - nie ma. a ja mówie a kiedy może być a ona do mnie że zalezy kiedy zapłaciłem. Mówie że w dniu zdania prawa jazdy - 27.06, to pani to mnie 'chwileczke'. Sprawdziła poza kompem (chyba w szafie)
prafko się znalazło
po odebraniu prawka, jakies 2-3 godziny później dostałem niby sms`a ale nie sms`a - taki komunikat systemowy 'prawo jazdy do odbioru w urzędzie'. Wszedłem właśnie na strone, status się zmienił że prawko do odbioru (jakies 7 godz temu odebrałem), ciekawe kiedy się zmieni że brak spraw w toku ?
także czy aktualne? - nie do końca - status że do odbioru najprawdopodobniej pojawia się dopiero kiedy któryś z urzedników w Twoim mieście to zaznaczy ręcznie / zeskanuje jakiś kod? czy coś.
Cytuj:
Nzastanawia mnie tylko czy na przodzie dokumentu (w kwadracikach) bede miał teraz BCE czy tylko E tak jak ostatnio C ???
mając A,B, i C dziś odbierając nowe prawko zobaczyłem tylko "A" i "C" z przodu w kwadracikach, wracałem się do urzędniczki czy to nie jakis byk. ale tak ma być
jak mi dojdzie "E" podobno będę miał A, C, E