Cytuj:
Bo teraz jak w jakiejś firmie słyszałem że dają 10 procent to się dziwię że tam ktoś jeszcze jeździ.
Mam stałą pensję plus 10% od karzdego frachtu. W ten sposub durzo firm płaci 10% lub za przejechane kilometry.
Cytuj:
Ja i ojciec kiedyś długo jeżdziliśmy pod C HARTWIG GDYNIA w Gdynia,fajna robota była,ale sie skończyła,teraz tam jest wolna amerykanka ogólnie na Gdyni,tzn najlepiej ładowac po 2 ciezkie pudła kazdy po 24t,nie chce juz wymieniac początków nr rej..
Z tego samego powodu nie jeżdzę z Gdyni a by mi pasowało co drugi, trzeci dzień byc w donmu.
Cytuj:
Gadałem z kolesiem z Sochaczewa mówił,że robie 2 x w tyg hamb -waw.
Z Sochaczewa jeżdzą sami zdyszańce i robia po 10-12 kursów w miesiącu,a potem słychać co chwile o jakimś wypadku na autostradzie spowodowanym przez sochaczewiaków ostatnio były trzy takie wypadki. BAG ma ich na celowniku ostatnio na Gudowie ściągali same samochody z tablicami zaczynajacymi się na WSC...
Jeżdząc według tacho w ciągu mesiąca można zrobić na polskę minimum 6 do 8 tras.
Cytuj:
Nie chce mi sie wierzyć,czy zdarza Ci się ładować pudło w obydwie strony.
95% powrotów robię na pusto, często się nieopłaca jeśli mają dać na powrocie 200-300euro i zmarnować na to dodatkowo np dwa dni.
Cytuj:
W\w gosc powiedział mi,że szef jego za Wawe dostaje ok 1400euro..jest to możliwe
Za warszawę nie pamietam ile dają np hamburg-toruń 980euro