Regulamin forum

Drogi Użytkowniku!

Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.

Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:

„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.

Autor
Wiadomość
Tytuł:
Post Wysłano: 07 kwie 2007, 17:29
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 41206084
Samochód: SCANIA R420

Wiecie coś na temat nowych nówek DAFów 105 bo kilka sztuk widziałem na serwisie w Jankach właśnie w malowaniu Brevitera z rurką i halogenami?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
International Transport

Augustów najpiękniejsze miasto Polski

Tytuł:
Post Wysłano: 08 kwie 2007, 17:43

Użytkownik

Użytkownik

a co konkretnie chcesz wiedziec?prawdopodobnie beda jezdzily na podwojnych obsadach w przyszly weekend pewnie bede na bazie jak juz przyjda to zrobie im troche zdjec i wrzuce

Tytuł:
Post Wysłano: 08 kwie 2007, 21:18

Użytkownik

Użytkownik

GG: 508875

Co do tych Daf-ów 105-tek to miały już wcześniej przyjść. Niektórz kierowcy pozdawali dotychczasowe auta i czekają na nowe Dafy. POZDRO:D

Tytuł:
Post Wysłano: 13 kwie 2007, 16:07

Użytkownik

Użytkownik

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
tylko tyle fotek nowych 105 bo malo ich bylo na bazie zreszta dzis w ogole malutko aut stalo.jeszcze kilka innych zdjec
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Tytuł:
Post Wysłano: 14 kwie 2007, 18:39

Użytkownik

Użytkownik

No no wszystko pieknie ładnie :wink: zawsze ta firma miała w sobie to ,,coś,, :lol: tylko szkoda ze nie ma juz tej dawnej ,,ekipy,, ojj wtedy sie działo ojj działo :wink:

Pozdro dla Kuby z BTC :twisted: oraz starej gwardi Breviterowców :mrgreen:

Tytuł:
Post Wysłano: 14 kwie 2007, 20:08

Użytkownik

Użytkownik

GG: 508875

BENIO co masz na myśli mówiąc , że nie ma już tej dawnej ekipy ?? A z ta gwardią to o co chodzi ?? :D

Tytuł:
Post Wysłano: 14 kwie 2007, 22:20

Użytkownik

Użytkownik

ojjj Kiedys to tam była ekipa jeszcze nie spotkałem w zadniej i niesłysząłem zeby winnej firmie taka była. Jeden ,,aparat,, lepszy od drugiego :lol: To co sie działo na Hiszpani,Włoszech lub Anglii to były historie :wink: (np jak złapali pe... sorki geya we Włoszech) bo chodził po parkingu i kradł :twisted: tam zawsze cos sie działo-jeszcze jak firma nie była tak duza i pracowali Prawdziwi driverzy aa nie jak teraz3/4 to kombajnisci z gs-u :| albo słynne widzimi sie Ryszarda :wink: tam był poprstu ,,klimat,, w pracy :wink: czyli jak mawia Juras Owsiak ,,, ojj działo sie działo,, :mrgreen:

Tytuł:
Post Wysłano: 18 maja 2007, 19:25

Użytkownik

Użytkownik

Zgadza sie Beniu zgadza.. Stara elita to były ludziska... Teraz z najstarszych został Jacek,Marek, Sokoły.. Te imprezki na parkingach ajjj działo sie działo :)

No to moze i ja dam focie :)

Obrazek
Obrazek

PS: Tą madzia smigał moj ojciec jak była nowka... miala 440KM i była superrr :(

http://img89.imageshack.us/img89/1235/b ... zj3.th.jpg

I nie powiedziałbym że byla wadliwa wręcz przeciwnie..
Pozdrawiam.

Tytuł:
Post Wysłano: 18 maja 2007, 20:55

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0
Samochód: Iveco

Breviter-masa upadłościowa Wojtasów...niby prężnie rozwijająca się firma a komornik na moich oczach po placu biegał jak najęty...a te przemyty ludzi? Ile to przypadków w Breviterze było? Przecież ten co na slimaku się wywrócił i pozabijał ludzi pod plandeką,których przemycał z Polski był z firmy BREVITER....ehh...ale ten przemyt w trumnach chłopaki na Świecku to już był gangsterki numer...pamiętam jak chciało się przyjąć do pracy do Brevitera na śmiesznej bazie w Książenicach to dali ci kartke na której było 13 punktów-tyle papierów trzeba było przynieść ze sobą... z czasem dostawili punkt 14. trzeba było posiadać prawo jazdy kategorii "D" bo przecież podczas przewożenia powyżej 9 osób trzeba mieć tą tzw "jedynkę" i skończony kurs na przewóz osób....

Tytuł:
Post Wysłano: 18 maja 2007, 21:04

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Breviter-masa upadłościowa Wojtasów...niby prężnie rozwijająca się firma a komornik na moich oczach po placu biegał jak najęty...a te przemyty ludzi? Ile to przypadków w Breviterze było? Przecież ten co na slimaku się wywrócił i pozabijał ludzi pod plandeką,których przemycał z Polski był z firmy BREVITER....ehh...ale ten przemyt w trumnach chłopaki na Świecku to już był gangsterki numer...pamiętam jak chciało się przyjąć do pracy do Brevitera na śmiesznej bazie w Książenicach to dali ci kartke na której było 13 punktów-tyle papierów trzeba było przynieść ze sobą... z czasem dostawili punkt 14. trzeba było posiadać prawo jazdy kategorii "D" bo przecież podczas przewożenia powyżej 9 osób trzeba mieć tą tzw "jedynkę" i skończony kurs na przewóz osób....
Ty? Chłopie? Nie wydaje mi sie zeby zabil kogos.. Bo nie zabil tylko wszyscy w pole uciekli..A co do przemytu w trumnach to cos Ci sie chyba pomylilo bo oni nigdy trumien nie wozili :lol:

Tytuł:
Post Wysłano: 18 maja 2007, 21:09
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

To cos malo wiesz. Pozabijał iles tych osob wtedy gdy polozyl to auto. Zreszta duzo sie slyszalo dawniej w portach o tych przemytach Brevitera, zreszta kierowcy sie smiali ze Breviter to taka firma ze przychodzi sie na baze, wybiera sie auto, jedzie sie do Anglii i tam idzie do innej roboty, a auto zostawia sie na parkingach.

Tytuł:
Post Wysłano: 18 maja 2007, 21:11

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
To cos malo wiesz. Pozabijał iles tych osob wtedy gdy polozyl to auto. Zreszta duzo sie slyszalo dawniej w portach o tych przemytach Brevitera, zreszta kierowcy sie smiali ze Breviter to taka firma ze przychodzi sie na baze, wybiera sie auto, jedzie sie do Anglii i tam idzie do innej roboty, a auto zostawia sie na parkingach.
Chłopie Ty mi nie mow co ja wiem bo tak sie składa ze moj ojciec robil tam 8 lat i wiem troche wiecej od Ciebie.. A takich osob ktore slyszaly to tamto jest pełno...

Tytuł:
Post Wysłano: 18 maja 2007, 22:25

Użytkownik

Użytkownik

Jak nie wiecie cos na dany temat do sie nie wypowiadajcie, bo takich gawedziarzy jak co niektorzy na tym forum to mam serdecznie gdzies-ich wiadomosci zasłyszane gdzieś od kogos,przez kogoś, bo ktos komuś powedział ze ten komuś powiedzał bo tamten słyszał ze ten ktoś mowił coś.... darujcie sobie takie wypowiedzi oczymś o czym nie macie pojecia.... :| z tego co widze na tym forum to może z 20% obecnych tu osób ma do czynienia z transportem- tak naprawde, a reszta.... gawędziarze :mrgreen:

a co do Brevitera to... znowu pojawiają sie wypowiedzi od osób ktore nawet nie ,,lizneły,, tej firmy nie mając z nią do czynienia na codzien.
Poprostu lekcje w tej firmie trzeba odrobic-i dopiero pozniej wypowaidac sie na jej temat :mrgreen: oraz na sytuacjie ktore sie tam zdarzały :wink: ( reszta dla wiadomosci wtajemniczonych :wink: )

Tytuł:
Post Wysłano: 19 maja 2007, 9:46

Użytkownik

Użytkownik

Może i masz racje,ja chociaż ostatnią rozmową z kierowcą w Sulz am Neckar w Niemczech,który to sobie "chwalił" pseudo robote,za takie pieniądze o których Mi powiedział,za jakie On jeździ w Breviterze to szczerze mówiąc,nie wsiadłbym do samochodu i nie zapierdzielał po Angliach tyle...Igorek zgadza się było kiedys cos takiego... "Chcesz dostać sie do pracy do Anglii?-Zatrudnij się w Breviterze,darmowa podróż gratis na koszt firmy"

Tytuł:
Post Wysłano: 19 maja 2007, 10:03

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania

Tzn sie ze to sa bajki z tym przemytem ludzi tak ? To ciekawi mnie to ze jakies 2 lata temy na Świecku widziałem jak z Brevitera wyciagaja paru ludzi z naczepy :D No ale przeciez nic sie nie dzieje .Tak samo podniecacie sie ów ta jakas dawna armia..w kazdej firmie taka jest jak sie spotkaja spoko ludzie .Bez zbytniej podniety panowie.

Tytuł:
Post Wysłano: 19 maja 2007, 11:02

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Tzn sie ze to sa bajki z tym przemytem ludzi tak ? To ciekawi mnie to ze jakies 2 lata temy na Świecku widziałem jak z Brevitera wyciagaja paru ludzi z naczepy :D No ale przeciez nic sie nie dzieje .Tak samo podniecacie sie ów ta jakas dawna armia..w kazdej firmie taka jest jak sie spotkaja spoko ludzie .Bez zbytniej podniety panowie.
Czy ja mowie że nie było ? Tylko taka jest prawda ze nie zabil nikogo i nie bylo przemytu w trumnach :| I co do armi nie nie w kazdej taka była.. moze byly podobne ale nie takie. A najciekawsze jest to ze wy wszyscy widzieliscie a jakos kazdy inna bajke pisze

Tytuł:
Post Wysłano: 19 maja 2007, 11:08

Użytkownik

Użytkownik

Samochód: Scania

No fakt w kazdej innej firmie na weekendach siedzmy odwroceni do siebie dupami i robimy sobie herbatki :D Bez przesady.Jest dobrze zgrana ekipa osob to wiadomo jak jest i to jest w kazdej firmie ale wy sie jaracie swoimi -niech Wam bedzie ,zyjcie w swoimi swiecie.Kazdy pisze inna "bajka" ? no niewiem o tym sie mowi ,wiec watpie zeby to byly bajki, i bajeczki czy tez legendy-taka prawda.

Tytuł:
Post Wysłano: 19 maja 2007, 11:17

Użytkownik

Użytkownik

no własnie -mowi. a czy ktoryś z Was był swiadkiem jakiegos zdarzenia, widzał cos na własne oczy? raczej nie tylko gdzies zasłyszane, przeczytane od innego gawędziarza...

PS. a co do tych wycieczek do Angli- to był jeden przypadek ze komus trafiła sie praca u Angola-ale i tak po 2 miesciacach wrócił do Brevitera spowrotem do pracy :lol:

PS 2. co do tych ekip to widzałem jakie są co niektore- pozytywnie moge sie wypowiedziec o driverach ze ,,Skat,,-u oraz ,,Elkon,,-u oraz innych mniejszych firemek gdzie naprawde ekipa sie ,,trzymała,, a reszta... hehehe :lol:

Tytuł:
Post Wysłano: 19 maja 2007, 11:34

Użytkownik

Użytkownik

Ja pisałem,że widziałem...jak byłem w Książenicach na bazie jak Komornik latał i zabierał im auta....te wasze biby Breviterowskie to nic w porównaniu do MIK-a Kwimpexu czy kilku innych firm...

Tytuł:
Post Wysłano: 21 maja 2007, 19:48

Użytkownik

Użytkownik

[quote="J.Rodzynek"]Breviter-masa upadłościowa Wojtasów...niby prężnie rozwijająca się firma a komornik na moich oczach po placu biegał jak najęty...quote]

Tee widziałeś?? Byłeś na placu ?? Nie czaruj Evil nie czaruj tutaj :]