Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
W piątek widziałem w opatowie koło Sandomierza oieć zestawów z tp akurat wracałem z trasy a to iveco z napisem tp na masce troszke podniszczone widać tabor sie rozrasta ,ale hale magazynowa pod Dębicą maja albo na sprzedarz, alebo do wynajęcia jest ogłoszenie na hali
_________________ Jak maszyna nie gwizda to operator jest piz**
Pracuję w Tp lub jak kto woli współpracuję ponieważ na własnej działalności, podobno jest 85 samochodów i duże i małe coś przymierzają się do kupna kolejnych zestawów( takie słuchy chodzą).Ogólnie nie jest tragicznie jakoś się wychodzi ale jak to w życiu jednemu pasuje innemu nie
Pracuję w Tp lub jak kto woli współpracuję ponieważ na własnej działalności, podobno jest 85 samochodów i duże i małe coś przymierzają się do kupna kolejnych zestawów( takie słuchy chodzą).Ogólnie nie jest tragicznie jakoś się wychodzi ale jak to w życiu jednemu pasuje innemu nie
I to jest porządna opinia o firmie
_________________ __________________________________
Renault Magnum 440 E-TECH
Widziałem trochę waszych samochodów Ładujecie jeszcze opony z tarnowa?? czy już nie bo długo nie byłem w tarnowie.
nie wiem czy ładują, bardzo rzadko jestem w Podgrodziu.Żelazo trzymam pod domem,bardzo sporadyczny kontakt mam ze spedycją , robię swoje i każdy zadowolony .(zbieram stare opony) Jeżeli ktoś był by na małym zusie to całkiem całkiem się wychodzi, bo duży to porażka .
Dobry interes chłopaki robią. U mnie w miejscowości ogłoszona jest zbiórka zużytych opon.
Oczywiście oddajemy za darmo, a przeprowadzającym zbiórkę jest Trans Południe z Dębicy.
W firmie ma sie chyba co raz lepiej widać co raz więcej zestawów zarówno nowe IVECO z naczepami i nowe RNAULT seri T. Widac tez nowe MERCEDESY MP4 w barwach TRANS-POŁUDNIE widziałem trzy albo cztery dwa na pewno białe jeden czerwony. Naczepy z nowymi plandekami.
Firma poszukuje na pewno kierowców bo przy trasie 94 tzw "stara" czwórka w Podgrodziu jest duza tablica z ich firmy z ogłoszeniem i numerem tel.
Tak kolego tez widziałem szyld z info ze szukają kierowców Przy zjezdzie na ich logistykę.Ten niedokończony budynek kupiła omega pilzno.Oni natomiast mają swoją logistykę tuż obok omegi.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 60 gości