Hej
Na imię mam Michał, jednak bardziej znany jestm jako paramisiu lub pilot1984.
Pochodze z okolic Gorzowa Wlkp., mam 24 lata. Obecnie studiuję zaocznie na Politechnice Szczecińskiej, kier: Informatyka, a jeśli chodzi o pracę zawodową to prowadzę działalność gospodarczą - usługi budowalane - głównie dekarsko-blacharskie, ale jest też i transport
Moje hobby to: paralotniarstwo (licencjonowany pilot od 10 lat
),komputery, motoryzacja i mechanika czyli przedewszystkim latanie i samochody.
Uwielbiam siedzieć za kółkiem i jechać daleko...
Moje uprawnienia: (wymienie te co najbardziej przydatne bo jest ich trche ale nie wszystkie są mi już potrzebne, może kiedyś sie jeszcze przydadzą)
prawo jazdy kat.: B,C,B+E,C+E, kurs na przewóz rzeczy, różne kursy BHP
uprawnienia na wózki widłowe (aku., diesel, gaz + wymiana butli)
licencja pilota paralotniowego
uprawnienia ratownika przedmedycznego I stopnia
myśle że wystarczy.. w planach jest ADR ale najpierw chcem nabrać dośiwadczenia na dużych składach..
Na dzień dzisiejszy mam duże doświadczenie na wózkach widłowych i w jeździe na "busach" różnego typu.. rodzice prowadzili hurtownie oświetlenia wieć w domu zawsze były auta dostawcze i to właśnie na nich uczyłem się jeździć..
i pomimo, że narazie nie pracuje jako kierowca zawodowy (najpierw musze zakończyć studia - już nie dużo zostało) to osobówkami robie pare tyś. km/ mies. i uwielbiam to robić..
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów oraz całą społeczność kierowców, którzy czerpią przyjemność z jazdy
do zobaczenia na trasie
szerokości