Czyli jednak chłopak mocno zbroje naznaczył, że tak mocno go bronisz, zwłaszcza jako były moderator, kumple po fachu znaczy się
Wystarczy kilka sekund w google, pierwsza lepsza strona z geolokalizatorem IP, wrzucasz i wiesz skąd ktoś nadaje, tak w przybliżeniu, no zwłaszcza jak robi to z telefonu komórkowego. Ba, nawet wiesz z jakiej sieci nadaje
Nie zrobisz tego, jeśli nie masz czyjegoś IP. A kto ma dostęp do IP? Na na pewno nie zwykły użytkownik. Chłopak sam się sprzedał swoich zachowaniem, usuwając swój post itp. Między innymi IP, to są dane osobowe, które są odpowiednio chronione, jest tutaj coś takiego jak polityka prywatnosci nawet. Wiesz, mamy czasy jakie mamy, RODO, srodo i wiele innych kwestii, za wylanie czegoś takiego grube aferki idą. Sorry, ale nie jest to normalne, aby udostępniać na zewnątrz takie dane. W imię czego? Bo jakeiś gumowe ucho nie może czegoś zdzierżyć?
Zarejestrowałem się tutaj dla Kierownika
I to jest chyba jedyna osoba, która może do mnie rościć jakieś pretensje, uwagi
Jeżeli ktoś dostał pstryczka w nos, to tylko dlatego, że mi z czymś pojechał, zaczepił. Sam z siebie nikogo nie zaczepiałem jako pierwszy (poza Kierasem)
A odnośnie lokalizacji. Czy ktoś z tego robił jakąś tajmnicę? Pelikany dostawały takie pstryczki, jakie chciały, jak chociażby larseny na Vitkovicach, które swego czasu pół śląska targało na "dalekie niemce", informację odnośnie naczep i tego kto je użytkuje na śląsku, wspólnych znajomych, czy chociażby Biedry na Kaufie. Ktoś się mocno nad tym tasował, rysował sobie punkty na mapie, sprawdzał geolokalizacje, jakieś gumowe ucho, które wszystko zawsze musi wiedzieć, bardzo mocno rządne igrzysk było
Zabawne to bardzo, bo większość to jednak ludzie po 30tce, żonate, dzieciate
Jednocześnie ktoś nieźle "nasrał sam sobie" we własne gniazdo i środowisko, które miejscowa branża zna.
Kto ma wiedzieć, ten wie z kim rozmawia i nikt tego nie kryje, a jak ktoś chce zaczynać "przyjaźń", od aferek i takich krzywych akcji, no to sorki, nie ubijemy razem nawet muchy w kiblu
, ale myślę że nikt po tym nie zapłacze.
Dla tych, którzy nadaj tasują się nad logowaniami, link do tabeli odlotów z Okęcia. Wybierzcie sobie dowolny numer lotu, zrobi się logowanie takie, aby zaspokoić Waszą pożywkę.
https://www.lotnisko-chopina.pl/pl/odloty.html