1. Nazwa tematu musi zawierać nazwę pojazdu (np: Scania 124L Topline), dla dwóch samochodów identycznie (np: Scania 124L Topline, MAN TGA XLX). 2. Prezentujemy jedynie pojazdy z homologacją ciężarową i autobusy. 3. Opisujemy pojazd według wzoru: Marka: - Model: - Rok produkcji: - Przebieg: - Wyposażenie: - Zabudowa/Naczepa/Przyczepa: - Obsługiwane kierunki: - 4. Opis samochodu może zawierać inne informacje, jednak podane w punkcie 3 są obowiązkowe. 5. Prezentacja samochodu musi posiadać minimum 3 zdjęcia opisywanego pojazdu. 6. Zdjęcia muszą być zamieszczone w formie miniaturki, która jednocześnie jest odnośnikiem do pełnowymiarowej fotografii.
Maniki są super!
Ciekawi mnie tylko jedno. Dlaczego w większości stawiacie na F90? Założyliście mu halo na dachu i w ogóle. Nie lepiej w F2000 inwestować. Nowszy no i Fajniejszy, chociaż na pierwszy rzut oka nie ma różnicy.
Samochód: Scania R420
Cytuj:
Maniki są super!
Ciekawi mnie tylko jedno. Dlaczego w większości stawiacie na F90? Założyliście mu halo na dachu i w ogóle. Nie lepiej w F2000 inwestować. Nowszy no i Fajniejszy, chociaż na pierwszy rzut oka nie ma różnicy.
Dlaczego w większości stawiacie na F90? Założyliście mu halo na dachu i w ogóle. Nie lepiej w F2000 inwestować. Nowszy no i Fajniejszy,
No a nie pomyślałeś, że F2000 może jeździć kierowca? No i może on nie chce nic zakładać, dodawać.
Co do maników, to z pewnością idzie zauważyć, że są pieszczone przez właściciela I co raz to piękniejsze się robią. Życzę Ci kolego aby przejeździły one u Ciebie kupę kilometrów
Widziałem tego manika tylko za późno zwróciłem uwagę ze to z forum ale robi wrażenie widziałem go między Kielcami a Opatowem.
Kolego kiedy go widziałeś bo tydzień temu stał F90 a teraz stoi F2000 trzeba było wstąpić na kawe
Obecnie nie mam kierowcy raz ojciec jeździ jednym a raz drugim
GG: 0
Samochód: MB Actros MP2 MS i tak MAN lepszy
Widzę że już w niektórych miejscach rdzewieje ale mój też A sebo powiedz mi czemu nakleiłeś naklejkę w tak beznadziejnym miejscu jak schowek z boku nie lepiej z przodu było dać. Ile dałeś za tablice za szybę?
Widzę że już w niektórych miejscach rdzewieje ale mój też A sebo powiedz mi czemu nakleiłeś naklejkę w tak beznadziejnym miejscu jak schowek z boku nie lepiej z przodu było dać. Ile dałeś za tablice za szybę?
Troszke mocowania beczki korodują i rurki do których przyczepione są błotniki tylne ale to się wyczyści i pomaluje na nowo
Za tablice dałem 80zł
Jutro ma przyjechać gość z gazem r134a i napełnić klimatyzacje zobaczymy czy zadziała po roku nie używania mam nadzieje ża tak
Foty odnowionego układu klimatyzacji przed i po
przed
po
Klima działa ale bardzo słabo bo zacinają się płytki zaworowe na pomp[ie i trzeba będzie ją regenerować
Kupiłem u sudera diody do swiateł pozycyjnych i teraz z przodu mam same diody
Pięknie wygląda w nocy! Wg. mnie gdyby beczka była srebrna, a Manik jakoś jeszcze ozdobiony kolorystycznie to z pewnością na master truck do Opola mógłby zawitać!
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 56 gości