Powiem Ci szczerze ze nie dziwie sie Tobie,miec takie cuda i sie nimy nie bawic tylko patrzec na nie ?:D nie ma sie czego wstydzic A mozesz porobic zdjecia wszystkich samochodow (ciezarowych 1:87)stojacych na polkch WSZYSTKICH. jestem ciekaw jak to wyglada
Dzieki wielkie Donio.O ja pier**** po tym co kazdy zobczyl chyba wszyscy padli na kolana a szczenk nam wylecialy z wrazenia....... Takiej kolekcji to ja chyba na wet w sklepach modelarskich nie widzialem..... Poprostu slicznie a ile masz gabarytow (z ciekawosci pytam) Jeszcze raz wielkie dzieki
Samochód: Renault Premium / Range T
Cytuj:
z pośród tych pokazywanych na forum 1-87 i Waga C.
Cytuj:
A kolekcja Zeusbaka z 1-87?
Ale tomek ich wszystkich nie pokazał bo nie ma jak - czyli Mariusz ma rację
A co do kolekcji - tak to prawda - WYMIĘKŁEM!!!
Donio - dlaczego się wszystkimi Betzami nie chwalisz ?
A na mnie największe wrażenie i tak robi flota HZ transport i SCHUMACHER - zazdroszcze Ci ich jak cholera
_________________ B O B i
Tiry na tory, pociągi na drogi, tory na traktory, traktory do obory.
mm pieknie najbardziej przyciagnely moj wzrok modelle willego betza i V.D Wilst czy mogl bys zamiescic zdiecia tych samochodow o ile juz nie byly wystawione
ale rowniez zaowazylem u ciebie kilka scacanek 113m (rowniez codo)
no i takie pytanie o demie ile masz stralisow w swojej kolekcji ? i oczywiscie prozba odemnie czy mogl bys zrobic zdiecia ich oczywiscie prosil bym o wystwienie pierwszej jak i drogiej generacji straliska
ps po zdieciach twojej kolekcji az spadlem z kzrzesla
Witam wszystkich fanów modeli 1-87! , po dłuszym urlopie w Polsce bez internetu
wruciłem do niemiec do pracy. Dziękuje wam za wasze komentowanie i dyskusje.
A teraz coś na co polowałem na ebayu od dłuszego czasu i teraz na reszcie sie doczekałem
ale sami zobaczcie
Wojtas ten 3set łatwo upolować i jest dostępny w sklepie willi,zapewne wiesz z kim należy gadać o tym i kto zbiera willi.Sam mam te 3sety i robią duże wrażenie,warto posiadać coś takiego w kolekcji.Jeszcze do turka magnum dorzucić actrosa z burtą i oba turki idealnie się prezentują.
cześć, predo z tym polowaniem to miałem na mysli cene a nie czy model jest dostepny w jakims shopie, nie będe wywalał niepoczebnie wielką kase na modele w shopie jak w wakacje na ebayu jest cisza i niskie ceny. A nie kupie dzis to kupie jutro albo za mieśąc, za rok mam czas. Prosty przykład na pierwszego silo-melmera pitztal1 polowałem 2 lata i wreszcie kupiłem za 35 euro pół roku temu to własnie dla mnie jest polowanie kochani
Cześć. Oglądając twoją kolekcje i każdy model nasuwa mi się jedno słowo. No poprostu zaje...... modele. Najbardziej podobają mi się modele jak to nazwałeś wagi ciężkiej. Mam dwa pytania: 1.Czy w Niemczech te modele (porównując z Polską) kosztują taniej? 2.(takie osobiste) Ile masz lat?Jeżeli można wiedzieć??
I jeszcze jedno życze ci więcej modeli i miłego ich odkurzania
Pozdro
witajce, hej trucker w sumie erkazet i wojtas mają racie u nas modele są tansze ale nie wszystkie bo na przykład standartowy program Herpy można kupić prawie w każdym sklepie Zabawkowym i dlatego ceny są niskie jest wieksza konkurecja między sklepami. Często u nas można spotkać zniszki cen na starsze modele bo jest duży wybór i niektóre z nich długo leżą na sklepie.
Nie wiem czy kurs waluty ma asz taki wielki wpływ na ceny w Polsce ale sprowadzanie modeli do Polski napewno też kosztuje
a do drugiego pytania mam 28lat i dostałem pierwszy model w wieku 13 lat od kumpla na urodziny a mój pierwszy kupiony model jest MAN F90 Wittwer kupiłem go w 1994 fotki są na poprzednich stronach
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 6 gości