Cytuj:
Dzięki za miłe słowa. Miałem nadzieję, że się spotkamy w ukochanym Krakowie, ale chyba jeszcze nie w tym roku. Od mojego starego mieszkania, gdzie się wychowałem i gdzie się zawsze, u mamy, zatrzymuję w Polsce na stare lotnisko jest rzut beretem. Niestety w tym roku zacząłem jeździć „dla siebie” i rozpoczynając działalność własnej firmy nie mogę zaczynać od wakacji.
Wczoraj płynąłem przez 10 minut promem przez rzekę, więc się czułem jak na wakacjach
Musi mi wystarczyć w tym roku.
Wiesz już, że skończyłem opisy traski na tym i innych truckerskich forach, ale zapraszam na swoje forum. Link jest w podpisie. Tam będę kontynuował zwiedzanie z Wami Ameryki, a tu będę przychodził Was odwiedzać. Co więcej, w pierwszym poście na tamtym forum wyświetla się obraz z kamery na mojej ciężarówce, gdy tylko jest ona włączona. Największe szanse na utrafienie we włączoną kamerę są między 19-22 polskiego czasu. I zwykle nie trwa to dłużej niż godzinkę, lub dwie. Na moim gg jest wtedy opis, gdzie jestem.
Także jak się komuś nie będzie chciało tam rejestrować, może tu pytać, na pewno będę się starał odpowiedzieć. Choć nie zawsze jest czas, by to zrobić szybko. A jak Ty pierwsza przylecisz do USA, daj znać. Wyjadę na lotnisko! Posadzę Cię za kierownicą mojego autka i będę odpisywał na pytania na forach, gdy Ty będziesz nawijała mile na koła. Pozdrawiam.