Samochód: Renault Premium / Range T
W internecie szukając zdjęć natknąłem się na twoje zdjęcia Arek także nie ma sensu ich tu prezentować bo i tak zapewne zrobisz to sam a jesli nie to ja Cię o to poprosze
A co do ciekawych konstrukcji z Polski- natknąłem się na takie coś:
Wątpie żeby którekolwiek inne państwo chciało kupić naszego Jelcza czy Stara, gdyby nie zamowienia Wojska Polskiego dziś już nie byłoby rozmowy o Jelczu, ale na szczęście jeszcze go produkują i trzeba przyznać, Jelcz zaczyna się odbijać.
_________________ Szybszy, nie znaczy lepszy.
B,C,E
Ten z ostatniego postu to porażka. Auto ma chyba z 6 ton ładowności, bo samo waży o ile dobrze pamiętam 24t. Nierówny rozkład sporej masy to dobry motyw żeby auto siadło w terenie i tam już zostało. Tak więc pojazd wyłącznie przeładunkowy... A nawet i tutaj ma problemy, bo promień skrętu jest tragiczny. Autentycznie nie myślałem że kiedyś spotkam wóz który skręca gorzej od 244/266... a tu proszę.
_________________ A/B/BE/C/CE/D/DE
Star 244/Atego 1223/F2000 32.403/FH13 440/TGA 18.480/TGS 18.440/Axor 1840/Stralis 450
Solbusy/SOR-y/Setry Oświetlenie i nagłośnienie ostrzegawcze - montaż, naprawa, modyfikacje
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 15 gości