No to zaczynamy. Moja pierwsza taka bardziej trudniejsza recenzja z trasy. Więc zaczynamy. Mamy wyruszyć z Karczewa i rozwieść do hurtowni syropy itp. Samochód jakim jedziemy to Mercedes Atego 917
6:20 wstajemy na śniadanko, mycie ,ubieranie.
6:40 wujeżdżamy z domku. Mamy do przebycia 14 km do firmy.
Mniej więcej na 7:01 bylismy w firmie. Poszlismy z tatą do "pomieszczenia kierowców" Jak zwykle kawka i rozmowy. Chcieli mi dac herbate ale nie chciałem. No to po załadunku ok. 7:50 wyjechalismy zza bramy firmy. Ładunek to syropy itp...
\/ Wjeżdżamy na DW801
\/ Dziobakowy VolVo
\/ Krążownik szos
\/ Początek DW801"dwupasmówki"
\/ Most Siekierkowski
\/ Początek Warszawki. Ferie wiec Wa-Wa jest "luźna"
\/ Firma (nazwy nie pamiętam) godz.9:38
\/ Firma Vita... się zbliża
\/ Przjechaliśmy już dalej(po Vicie jeszcze bylismy w innej hurtowni)
\/ Big szambiary
\/ Jedziemy do nastepnego miejsca.
\/ No i moje najgorsze miejsce od dzis. Gdy wjchalismy tata mówi że troche postoimy. Stał merolek no i miał 5 paletek. Długo ta firma sprawdza to więc zeszło się 2 godziny. W tym czasie przyjechala cysterna z gazem, naprawiliśmy poświetlenie w zapalnicce bo ojciec nie trafiał w nocy tam gdzie chciał i jeszcze oglądałem rybki w oczku.
\/ Tata poszedł zobaczyć jak tam im idzie a ja zrobiłem foteczki wnętrza Zrobił bym i z zewnątrz ale samochód był brudny. Moglem zrobić ale są slady rąk bo był u mechanika.
\/ Dźwig budujący budynek na placu
\/ Po wyjeździe kierujemy się w jeszcze jedno miejsce.
\/ Wujek Leszek zaraz z nad przeciwka jechał drugi taki tylko że merc
\/ Śłużby malowania pasów.
\/ Webasto i sterowniki od chłodni
\/ Powrót już do firmy
\/ Maluszek na przystanku i "mechanik"
Do firmy wróciliśmy o 15:55. Przełożyliśmy rzeczy do golfa i pojechaliśmy do domu, choć pojechaliśmy na około.
Mam nadzieje że sie podoba. Troche krótka ta trasa ale cóż chciałem się troche podzielić.
_________________ Ale pompa już pękła!
Ostatnio zmieniony 15 lut 2008, 15:28 przez mati685, łącznie zmieniany 8 razy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 12 gości