Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 15 lip 2008, 9:20

Użytkownik

Użytkownik

GG: 9058783
Samochód: Scania

Pytanie... Czy muszę wystawiać, po każdym weekendzie, kierowcy zaświadczenie o nie prowadzeniu pojazdów, jeżeli kręcił on odpoczynek tygodniowy w domku? I drugie pytanko.... Czy w trakcie kontroli przez ITD ten kierowca oprócz tarczek z ostatnich 28 dni, musi mieć odpowiednia ilość zaświadczeń potwierdzających odrabianie odpoczynku tygodniowego, czyli np 4 sztuki z 4 tygodni (weekendów)?

CPC - 21.12.2009

Post Wysłano: 15 lip 2008, 19:05

Użytkownik

Użytkownik

Cytuj:
Pytanie... Czy muszę wystawiać, po każdym weekendzie, kierowcy zaświadczenie o nie prowadzeniu pojazdów, jeżeli kręcił on odpoczynek tygodniowy w domku? I drugie pytanko.... Czy w trakcie kontroli przez ITD ten kierowca oprócz tarczek z ostatnich 28 dni, musi mieć odpowiednia ilość zaświadczeń potwierdzających odrabianie odpoczynku tygodniowego, czyli np 4 sztuki z 4 tygodni (weekendów)?

Powiem ci tak ja od tych papierkow to juz glupkiem niedlugo bede ale podobno trzeba miec takie zaswiadczenie , ostatnio walneli kolego mojego zieloni i zaplacil 500 zl za brak tegoz zaswiadczenia tylko nie wiem czy z ostatnich 28 dni czy tylko jednego bo jeszcze sie z nim nie widzialem zeby dokladnie o tym pogadac
pozdr...

Post Wysłano: 15 lip 2008, 19:29

Użytkownik

Użytkownik

JA tez potrzebuje zaswiatrzenia jak dzis o godz. 14 wyciagnolem karte i jutro o 7 rano startuje w trase? Jade tym samym zelastwem.

Strona 1 z 1 [ Posty: 3 ]