Nie Kolego, to NIE jest LOW DECK.
Co do silnika to Łukasz (były mod.) powinien wiedzieć co nieco bo jego tato takim jeździł, lecz..
..to chyba był 18.460
Nie pamiętam dokładnie
Mała wzmianka jeszcze tutaj jest
Szkoda, że nie widać tłumika, jak nie oryginalny to nie przejdzie euro3.
W tym którym jeżdżę, następna awaria, ale od bardzo dawna nic się nie działo, 17 ton ładunku, góra św. Anny a on nie daje rady podjechać i wali sadzą z rury wydechowej. Sprawdzenie czy nie łapie gdzieś lewego powietrza(kiedyś badziewny filtr powietrza po prostu mi zmiażdżyło i był podobny objaw), sprawdzenie czy kręcą się łopatki turbiny - wszystko ok, śruba w intercoolerze dawno wykręcona, błędu żadnego nie pokazuje, co jest grane?
A na to już serwis odpowiedział, czujnik doładowania walnięty i oszukuje. Po wymianie wszystko ok i dalej buja bez problemów.
Swego czasu mało nie kupiłem takiego auta z tym silnikiem to jest ten sam silnik 410,460-tyle ze ma załozony comon rail opinie ciezko coś konkretnego sie dowiedzieć róznie mowią ,ja jednak wybrałem 410 km bez raila
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 2 gości