Pamiętaj że bierzesz odpowiedzialność za swoje wypowiedzi, dlatego ostrożnie dobieraj słowa uwzględniając fakt, że nie jesteś wystarczająco anonimowy.
Administrator forum, zastrzega sobie prawo do usuwania wątków bądź pojedynczych wypowiedzi, na podstawie art. 14 ust. 1 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczną o treści:
„Nie ponosi odpowiedzialności za przechowywane dane ten, kto udostępniając zasoby systemu teleinformatycznego w celu przechowywania danych przez usługobiorcę nie wie o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności, a w razie otrzymania urzędowego zawiadomienia lub uzyskania wiarygodnej wiadomości o bezprawnym charakterze danych lub związanej z nimi działalności niezwłocznie uniemożliwi dostęp do tych danych”.
GG: 0
Samochód: Scania R 420
Jest to firma która tak jak większość sochaczewskich firm zajmuje sie transportem kontenerów. Posiadają ciągniki siodłowe marki: Scania, Volvo i Renault Magnum oraz kilka chłodni.
Cytuj:
Często widoczni w drodze do HH
Jak się domyślam, tam widoczne są kontenery.. A nie wiesz, gdzie "latają" chłodniami? Kojarzę ich naczepkę ale nie jestem w stanie sobie przypomnieć, gdzie ich widziałem..Co wożą, gdzie ładują..? No i jak to wszystko wygląda, jeżeli chodzi o ilość "lodówek" ? Pozdrawiam..
GG: 0
Samochód: Scania R 420
Cytuj:
chyba najstarsze auto Jagera
Najstarsze i jedyne takie, tzn. nie mają więcej MAN-ów. Dawno już go nie widziałem Znając możliwości jego kierowcy ten manik długo będzie ,,hasał" po polskich drogach Mozna wiedziec kolego gdzie go uchwyciłeś?
Cytuj:
Cytuj:
chyba najstarsze auto Jagera
Najstarsze i jedyne takie, tzn. nie mają więcej MAN-ów. Dawno już go nie widziałem Znając możliwości jego kierowcy ten manik długo będzie ,,hasał" po polskich drogach Mozna wiedziec kolego gdzie go uchwyciłeś?
Już nie pamiętam dokładnie gdzie robiłem te zdjęcie.Tak naprawdę to ten "Manik" lata pod kontenerami i nie jeździ tylko po Polsce
GG: 2982986
Samochód: Veicolo Italiano
W poniedziałek ładowali się u nas kierowcy z Jagera, widocznie firma przyjęła łączone zlecenie bo bodajże przyjechało 5 kierowców mniej więcej w jednym czasie. Każdy ładował ten sam towar tyle, że na inne punkty rozładunku.
Przyjechały chłodnie, plandeka i kontener (Volva FH12, Volvo FH, Renault Magnum)
Sprzęty bardzo ładne. Zestawy naprawde się wyróżniały więc miło było popatrzyć a i sami kierowcy rozmowni i życzliwi.
_________________ Kat. B - 2012
Wózki kat. II WJO - 2013
Kat. C, C+E, KW - 2023 Szeroko pojęty TRANSPORT - to część mojego życia
Tego mana widziałem w zeszłym roku w iłowie koło sochaczewa.
Pozostałe auta często widuje.
_________________ TIR-SERWIS SOCHACZEW
Naprawa samochodów ciężarowych wszystkich marek Masz problem Renault lub Volvem z którym nie radzi sobie ASO. Zapraszam!! Mobilny serwis w całej UE|Serwis ADBLUE NAPRAWY POWYPADKOWE, PROSTOWANIE RAM!! tel:+48 731-542-832/+48 664-622-456https://www.facebook.com/LKWSERWIS
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 76 gości