Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 20 lut 2009, 12:20

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Witam

Aktualnie jestem w trakcie robienia kursu na kat. C. W tym roku zamierzam zapisać się na kurs na przewóz rzeczy. Czy jeśli będę miał wówczas kat. C, a np. dopiero za rok zrobie C+E, to kurs na przewóz rzeczy będzie ważny dla obu kategorii?

Inaczej mówiąc chodzi mi o to, czy kurs na przewóz rzeczy jest ogólnie dla wszystkich kategorii, czy też dla każdej z osobna?

Post Wysłano: 20 lut 2009, 12:50
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11
Samochód: FH16 750

byla juz o tym mowa 7362582692 razy wystarczy poszukac na forum , Majac C mozesz zrobic Kurs a po zrobieniu C+E kurs nadal bedzie wazny niema to znaczenia .

Post Wysłano: 20 lut 2009, 13:18

Cytuj:
byla juz o tym mowa 7362582692 razy wystarczy poszukac na forum , Majac C mozesz zrobic Kurs
Nie musisz mieć kat. C, żeby zrobić kurs na przewóz rzeczy. Ja na zaświadczeniu mam wpisaną kat. B, bo robiłem go w trakcie kursu na kat. C i nie ma żadnego problemu.

Post Wysłano: 20 lut 2009, 14:34
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 11
Samochód: FH16 750

Cytuj:
Cytuj:
byla juz o tym mowa 7362582692 razy wystarczy poszukac na forum , Majac C mozesz zrobic Kurs
Nie musisz mieć kat. C, żeby zrobić kurs na przewóz rzeczy. Ja na zaświadczeniu mam wpisaną kat. B, bo robiłem go w trakcie kursu na kat. C i nie ma żadnego problemu.
ja mam zdane C ale kwit mam tylko na B i tez kurs robie, ale kolega pisal ze bedzie robil kurs majac C wiec dlatego tak napisalem :wink:

Strona 1 z 1 [ Posty: 4 ]