Jak byliśmy oglądać jedną renówkę to właściciel twierdził, że 700zł, ale mi sie to wydaje za dużo.
Zadzwoń do serwisu jutro to na pewno ci powiedzą
pozdrawiam
Za to nic nie płacicie! Sam ostatnio brałem w Solcu Kujawskim ASO RENAULT TRUCKS do mojej premiumki podalem numer nadwozia, a oni drukują Ci to za darmo!! Tak samo jak brałem w Brzozie do mercedesów kolo Bydg w ASO MERCEDES-BENZ również tak samo i oni drukują takie oświadczenie do winiety za darmo!
Chyba jednak o czymś innym mówisz kolego bo ja też kilka razy już załatwiałem certyfikat normy emisji spalin i zawsze trzeba było za to zapłacić. Ostatnio właśnie do Magnum - 500zł i nie odbyło się to tylko sprawdzeniem VIN'u a wizytą w serwisie, podłączeniem sondy, ściągnięciem oryginału z Francji i wystawieniem polskiego certyfikatu.
Hmm, rzeczywiście dziwne, ja też miałem mieć każde auto podłączone, ale ze względu na to, że jestem stałym klientem wystawili mi to po nadaniu VIN-u i za darmo.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 15 gości