Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]
Autor
Wiadomość
Post Wysłano: 13 lip 2010, 19:39

Użytkownik

Użytkownik

GG: 0

Witam. Koledzy wiecie może co może być przyczyną zgrzytu w manualnej skrzyni biegów podczas przebitki z małej skrzyni na dużą? Dzieje się tak podczas jazdy, natomiast na postoju jest wszytko OK. Zgrzytu NIE ma podczas przełączania z dużej na małą a tylko z małej na dużą. Jest to Actros mp1 z 2000r.

Post Wysłano: 28 lip 2010, 12:42

Użytkownik

Użytkownik

GG: 834670
Samochód: Actros MPII

Cytuj:
Witam. Koledzy wiecie może co może być przyczyną zgrzytu w manualnej skrzyni biegów podczas przebitki z małej skrzyni na dużą? Dzieje się tak podczas jazdy, natomiast na postoju jest wszytko OK. Zgrzytu NIE ma podczas przełączania z dużej na małą a tylko z małej na dużą. Jest to Actros mp1 z 2000r.

Witam kolege, znam ten problem moj kolega z pracy ma takiego MP1 w manualu. Sproboj chwile poczekac nie mam na mysli 1min. ale wlasnie ten znajomy mowil ze nie odrazu tylko tak dac sekunde i wtedy wproboj wrzucic, wiem ze samochod moze juz znacznie zwolnik ale poprostu mowie co slyszalem na ten temat. Ja osobiscie tez jezdze actrosem tyle ze wlasnie MP2 i mam półautomat. Mam nadzieje ze pomoglem :) 3maj sie

Strona 1 z 1 [ Posty: 2 ]