Przedstawiam Wam mój pierwszy model jaki skleiłem z kartonu.Oczywiście jest to Jelcz serii 400 z Małego Modelarza.Klejony był na przełomie 2006/2007 roku więc dużo części które miałem dokleić zgubiło się.Model stał na półce więc jest zakurzony i każde dotknięcie równa się z uszkodzeniem . Mimo ,że nie jest zbyt okazały ze względu na moje (wtedy) umiejętności modelarskie i tak jestem z niego dumny bo to MÓJ PIERWSZY model i w dodatku JELCZ .Naczepa niestety została uszkodzona na tyle ,że nie nadawała się do niczego,więc ją wyrzuciłem
_________________ dziękuje za uwagę
kat. B 14.04.2011
kat. C 21.03.2017
kat CE loading...
Witam
Jak na pierwszy model co całkiem całkiem ale to niedokładne pomalowanie troszkę zniechęca bo tu niedokładnie pomalowane albo wyjechanie. Ale poza tym nieźle
_________________ Iveco TurboStar is live for long time !!
DawidFifi na necie znalazłem takiego samego JELCZA z naczepą do wydrukowania , mam go zamiar wydrukować i mam do Ciebie pytanie z jakiego papieru Twój model jest wykonany bo ja mam zamiar go wydrukować na kartkach z bloku technicznego.
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 8 gości