Witam serdecznie
Mam pytania odnosnie Kwalifikacji Wstepnej Uzupelniajacej.
Pod koniec ubieglego roku zrobilem prawko kat C i C+E; bylo to po 10.09.2009 r. W czerwcu zakonczylem 280 h Kwalifikacje na kat. C, C+E. Dzisiaj zapisalem sie na prawo jazdy kat D i wiem ze bede musial przejsc Kwalifikacje Uzupelniajaca, ten blok specjalistyczny w liczbie bodajze 95 h. Jezeli sie myle to niech mnie ktos poprawi. I ma pytania:
1. Czy napewno bede mogl przejsc ta Kwalifikacje Uzupelniajaca dla bloku programowego D, D+E w liczbie tych niecalych 100h?
2. Czy istniej moze Kwalifikacja Uzupelniajaca ale dodatkowo jeszcze przyspieszona?
3. Czy jest egzamin po tej Kwalifikacji taki jaki przechodzielm po 280 godzinnej KW na kat C, C+E i czy dotyczy on tylko czesci specjalistycznej na kat D, D+E ktora teraz bede robil, czy pytania z czesci podstawowej tez sie pojawia?
4. Do przystapienia do egzaminu bede potrzebowal badan lekarskich i psychotestow. Czy te badania ktore posiadam (i psychotesty) robione przed egzaminem na KW 280 h na kat C, C+E beda wazne w tej sytuacji, czy na kat. D, D+E sa inne i bede musial je jeszcze raz robic? Dodam ze badania lekarskie i psychotechniczne robilem 22.03.2010 roku?
Troche skomplikowane te moje pytania ale chchialbym sie poprostu wszystkiego dokladnie dowiedziec.
Pozdrawiam