Strona 1 z 1 [ Posty: 1 ]
Autor
Wiadomość
Awatar użytkownika

Użytkownik

Użytkownik

Awatar użytkownika

GG: 211681
Samochód: Megane III GT, Mazda 323 for USA :)

w PN o 7 rano mam egzamin. przyjechałem sobie pod plac Word zweryfikować pewne rzeczy dotyczące manewrów WORD Bydgoszcz bo plac wygląda nieco inaczej niż na kursie.

Jeden z egzaminowanych kilka min. temu robił zatoczke vel. parkowanie równoległe. Wpasował się wręcz idealnie, i tak jak zalecał mi mój instruktor pozostawił skręcone koła w zatoczce. następnie z niej wyjechał ustawił się ok. a Egzaminator do Niego 'a pan tamten manewr zakończył'. Patrze co się dzieje, a egzaminowany wjeżdża jeszcze raz, tym razem podjechał kawałek do przodu, prostując koła.

Jest ktoś władny i pewny opcji jak to rzeczywiście powinno wyglądać? Mam dziś jazde ostatnią przed egzaminem zapytam się jeszcze raz instruktora, ale jak to wygląda w innych miastach? a może ktoś zdawał w Bydgoszczy?

P.S. wrzucam widok z google placu w Bydzi. Może mnie ktoś upewnić który jest do prostopadłego tyłem a który przodem?
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

1. łuk
2. skośne
3/4 - który prostopadłe tył który przód?
5. w tym miejscu w/w gościu wykonywał mniej więcej manewr zatoczki

EDIT: (godzina później)
drugi egzaminowany również zatoczka. ten nic nie poprawiał, koła pozostawił skręcone, widocznie nie o to chodziło?!? egzaminator ten sam...

Strona 1 z 1 [ Posty: 1 ]